Cik Azizah's Blog salin baju??

4:08:00 PM 8 Comments A+ a-

hai kalian...

seiring dengan kemajuan yang semakin pesat....ececeh..kemajuan apa yang sesat tu ek...hehehe bukan la...sekarang ni..semakin ramai orang buat blog kan..semakin canggih la nampknya template-template yang mereka guna...bagi newbie apatah lagi...daku sangat jeles tau! wah...mereka punya template sangat santek2 tau..grrrr....geram tengoknya! tak pe....tak cantik pon asalkan jangan berat loading k..nanti tak ramai yang nak masuk..

emm..sedar tak sedar dah masuk bulan April..bagi suku tahun 2011 pun..cepatnya yer masa berlalu...tik tok..tik...tok tengok2 jam dah berdetik keesokan paginya..bagaimana pula dengan amal ibadah kalian?? daku sendiri masih leka dengan duniawi...emm masa berlalu seperti kilat...kesilapan semalam masih belum memperbaiki..emm..tah bile yer...

oh yer...di sebalik dah masuk suku tahun 2011..daku pon mahu perubahan dalam diari hidup daku ni...Cik Azizah's Blog salin baju?? Ya!! salin baju dengan design yang baru..pink+hitam pulak sekarang ni...tapi elemen PINK tetap menjadi pujaann hatiku...design baru lebih elegance...lebih smart kot..lebih teratur...lebih terisi dan padat..InsyaAllah..harap-harap kalian juga menyukainya k...

tak lupa juga..header daku pon baru...lebih simple je...My life~ My ways~ My styles itulah yang di ibaratkan dengan blog daku...suka duka perjalanan,kehidupan...semua terlukis dalam 1001 cerita dalm blog ni...header ini kredit to Jehan Syehnaz yang pernah menyertai Contest Header untuk Cik Azizah dulu..


header dan design yang baru hari ni di rasmikan...lebih smart mungkin :D


header dan design lama..header dari Mas Ahmad Safwan..


header kredit to Myung dae :D

itu saja yang daku daku kongsikan petang ni...harap kalian berpuas hati dengan design baru daku ni...sebarang pertanyaan atau umpatan atau cakap-cakap belakang negetif atau positif sila sumbangkan di ruangan komen bawah ni yer...kerjasama semua di harapkan...

sekian.....

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/06/2011 4:24 PM delete

header skrg lawa.. :)
sesuai dgn templates ..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/06/2011 4:32 PM delete

miszy dian~ yeker..ade jugak yg puji..mekasih dian :)

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
4/06/2011 4:34 PM delete

wahhh..blog dh ade bju baru la..=)
nice...=)

Reply
avatar
ieka cyg
AUTHOR
4/06/2011 4:38 PM delete

cik jijah.kite de mentioned name cik jijah dlm blog (: visit ye..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/06/2011 4:44 PM delete

@akmal~ kihkihkih...ala akmal pon kan header baru.... maceh ya..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/06/2011 4:44 PM delete

ieka cyg~ ye ker..jap..i serbu tau!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/06/2011 7:52 PM delete

Ratu blupblup~ thanks laling :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!