Cek Nuffnang ketiga.. Tq Encik Nuffnang

4:00:00 PM 46 Comments A+ a-




Murah rezeki bulan Ramadhan ni dan bakal menyambut Hari Raya nanti. 
apa taknya baru je terima bonus dari kerajaan, terima pula cek ketiga dari nuffnang. syukur Alhamdulilah rezeki :)




duit nuffnang ni ingat nak topup-topup sikit perbelanjaan raya nanti.
jijah tak biasalah nak harapkan duit suami semuanya. mesti nak pakai duit sendiri juga. dah terbiasa kot. hehehe


btw tq encik nuffnang
nuffnang pon dah berwajah baru kan.. cantik gitu... hehehe


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

46 insan comel komen

Write insan comel komen
shizansyafik
AUTHOR
8/11/2012 9:49 AM delete

rezeki raya tu jijah.. masyukkk

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/11/2012 9:59 AM delete

untungnye kak jijah.. hehe.. murah rezeki.. tahniah kak.. hehe..

p/s : kak jijah, kalau kite biar je duit nuff tu and kite tak cashout, BE boleh berkurang ye kak? sbab mcm pernah terbaca.. huhu

Reply
avatar
8/11/2012 10:08 AM delete

Wah wah.murah rezeki tahun ni.Alhamdulillah ;)
Kita pon terkejut dengan wajah baru nuffnang,ingatkan salah buka link.Rupanya dah mmg betul..Lama sangat tak buka nuffnang.Hik3 =D

Reply
avatar
hazanis
AUTHOR
8/11/2012 10:33 AM delete

tahniah kak..bila la leh merasa cek nuff ni..:(

Reply
avatar
khairul
AUTHOR
8/11/2012 10:42 AM delete

rezki2 ..raya sakan la depa thn ni hehe

Reply
avatar
Oshin
AUTHOR
8/11/2012 10:49 AM delete

oshin da boleh nak cash out tapi nak simpan dulu la hihi

Reply
avatar
hudahassan ^^
AUTHOR
8/11/2012 11:03 AM delete

sronoknye dapat cek dari nuff . huda bile lagi lah . hurm :(

Reply
avatar
Fiksyida
AUTHOR
8/11/2012 11:34 AM delete

WAh...nk mintak kak jijah ajar lah mcm mana nuffnang ni...Rasanya ada acc tp tak penah pun berfungsi..Hahahaha

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
8/11/2012 11:42 AM delete

Alhamdulillah..rezeki jijah murah..

Reply
avatar
cik kiera
AUTHOR
8/11/2012 12:20 PM delete

wahh tahniah .. best yea dapat cek tu . nape kiera tak pernah nak naek nuff tu ea . ape tips akk yea ? boleh ajar kiera .. kiera tak pnah dapat BE , namenya dah bertahun-2 berblogging , tapi .. sikit-2 je nuff bagi :( .. tolong kiera sys ..

http://dewqracintakita.blogspot.com/

Reply
avatar
Dania Eryati
AUTHOR
8/11/2012 12:45 PM delete

wah ada duit raya die....

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/11/2012 1:05 PM delete

best yer!!!!!!!!!!!!nak jgk blh?hihihi.bile la dpt rse kan.Alhamdulillah.Tahniah jijah..nnt leh la bg wet raye ayut lbh ckit(nk jgk) :p

Reply
avatar
8/11/2012 1:24 PM delete

best tu boleh belanja, duit bonus pulak simpan. untung gak kan kalau rajin blogging ni :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:07 PM delete

@aisya tak la yunk..akak kdg2 tak cashout pon lagi..simpan je dlm tu..ada je BE..banyak pulak tu..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:09 PM delete

@hazanis InsyaAllah sikit2 ada rezeki nanti dik..sabar yer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:09 PM delete

@hudahassan ^^ pasti ada rezeki pasni yunk..sabar tau!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:10 PM delete

@Fiksyida hehee boleh jer.. cari je info ttg nuffnang dlm blog ni ha...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:11 PM delete

@cik kiera emm cer try hantar tiket o tanya soalan kat nuffnang.. atleast nuff tahu kehadiran blog kita!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:12 PM delete

@ayutAlhamdulilah yunk :) insyaAllah ada rezeki ayut nanti..jijah mula2 berblog pon macam ayut gak..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 2:13 PM delete

@ღ cik faye ღ yup..dengan blogging boleh menambah pendapatan even sikit je..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/11/2012 4:34 PM delete

alhamdulillah.. rezeki raya tu.. hihii

yg akak punya, kne simpan sbb tu dikira duit alisha n adik dia.. hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 7:15 PM delete

@IntaNBerliaN takpe kak.. simpan banyak2 lagi..tak hilang pon dlm akaun tu.InsyaAllah :)

Reply
avatar
8/11/2012 7:55 PM delete

mee tak penah dpt n takkan dpt kot :((

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2012 8:19 PM delete

@-meeSUPERGIRL- ala mee jangan cakap gitu..akan dapat punya..sabar yer..akak lepas setahun blogging baru dapat tau!

Reply
avatar
8/11/2012 10:04 PM delete

Waahh! Rezeki d'bulan mulia + nak raya plak kan..☺

Btw, salam p'kenalan dr Mama-R.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/11/2012 11:03 PM delete

mcm tu ye kak? huhu.. sbab dah lama sbnrnye amount yg skrg ni.. dulu masa dgn blog yg 1st boleh thn jugak BE tp xlepas nk cashout lg. tp lepas tu stop blogging sthun lebih start dgn blog yg skrg, dh lebih stgh thun pun xdpt BE lg.. pelik jugak.. tp xkesah sgt.. belum rezeki lg nk dpt BE.. hehe

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
8/11/2012 11:12 PM delete

tahniah jiejah ^_^ rezeki raya gitu heheee ^_^

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
8/12/2012 1:38 AM delete

Murah rezeki Jijah..Alhamdulillah.

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
8/12/2012 5:54 AM delete

Assalamaualaikum wbth,,,

syukur rezeki di bulan ramadhan.....

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/12/2012 7:45 AM delete

@aisya yeker.. ala siannya.. akak pon setahun jugak baru dpt Be lepas akak tanya soalan kat nuff baru nampak BE tu muncul

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/12/2012 7:45 AM delete

@shida'R Alhamdulilah shida..mmg rezeki raya :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/12/2012 7:46 AM delete

@TiranaAduka waalaikumslm.. rezeki..:)

Reply
avatar
Zie
AUTHOR
8/12/2012 7:55 AM delete

buat blnja raya...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/12/2012 11:59 AM delete

@Zie tu la... untyk belanja raya la ni..hehee

Reply
avatar
Hans
AUTHOR
8/12/2012 6:51 PM delete

wah
duit raya dari nuffnang :-)

Reply
avatar
wawa abdullah
AUTHOR
8/12/2012 9:47 PM delete

alhamdulillah..rezeki bulan puasa untuk kak jijah.. :)


p/s: Contest review di lanjutkan lagi..jgn lepaskan peluang untuk join.. duet raya + voucher free menanti anda..^_^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 7:39 AM delete

@Hanshehee Alhamdulilah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 7:40 AM delete

@wawa abdullah yer rezeki puasa n raya untuk akak...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 7:40 AM delete

@wawa abdullah yer rezeki puasa n raya untuk akak...

Reply
avatar
8/13/2012 8:47 AM delete

wah.. rezeki yunk.. yui nya tak dpt2 lg ni..huhu..

p/s: tq tau..kad raya dh smpai..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 1:01 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI aik yui..rasanya yui cashout dulu kan... oo mybe sebab salah hari tu kot kan..heee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!