Diari Hamil

2:00:00 PM 45 Comments A+ a-


Yey... jijah excited beli diari hamil ini. yang penting jijah dah dapatkan dulu :p hehe 




Banyak ilmu yang menarik sebagai panduan yang lengkap untuk bakal ibu seperti petua-petua kehamilan, tip-tips kehamilan, doa untuk hamil dan amalan sunat ketika hamil.


isi kandungan


Selain itu ibu boleh mencatatkan perkembangan bayi sebelum, semasa sehinggalah selepas bersalin nanti dengan menulis perkembangan bayi minggu by minggu sepanjang kehamilan.. cerita saja sepanjang minggu itu apa yang ibu lakukan.. macam checklist, catatan ibu, memo ibu serta lekatkan gambar ultrasound bayi korang!



Serius sangat berguna buku ni siap ada checklist barang bayi, doa-doa memudahkan bersalin tak lupa juga resepi dalam pantang dan petua selepas bersalin!


petua selepas bersalin

resepi berpantang


Ia merupakan khazanah kenangan paling berharga yang boleh di simpan sebagai koleksi peribadi untuk di jadikan hadiah buat bayi korang supaya bila dia dewasa nanti dia dapat menghayati saat-saat manis dan pahit ibu mengandungkannya. 


Tak rugi korang beli tau! sangat berguna sebagai rujukan pada masa akan datang. sesuai juga untuk korang bagi hadiah kahwin kat kawan-kawan :) 


Oh ya.. jijah beli online kat sini -->  kedaibukuanda.com




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

45 insan comel komen

Write insan comel komen
Nurul Husna
AUTHOR
1/03/2013 2:09 PM delete

mesti beli ni jijah.. :)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
1/03/2013 2:11 PM delete

bagus utk bacaan ni

Reply
avatar
1/03/2013 2:20 PM delete

bestnya..at least boleh tau perubahan2 yg sihat untuk ibu dan anak nanti kan..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
1/03/2013 2:57 PM delete

comel & menarik je diari tu. mesti excited tulis kan. ;)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
1/03/2013 3:01 PM delete

tak penah tau pun ade diary ni .... tgu next baby lah

Reply
avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
1/03/2013 3:03 PM delete

akak dh nak masuk 7 bulan nie, baru jumpa buku nie masa pegi popular ri2, mula2 ingat nak beli..tp dh terlepas byk bulan yg sblm nie, so xbelilah..bagus nie buku nie jijah, boleh cite mcm2 dlm nie..

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
1/03/2013 3:06 PM delete

x sempt nk beli tyme preggy ritu...da msuk 5bln terase mlas plak nk beli...

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
1/03/2013 3:16 PM delete

kat popular ada tak jijah?

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
1/03/2013 3:16 PM delete

kite pun ada buku ni! suke sangat. hehee

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/03/2013 3:27 PM delete

tu dia...nmpk dh excited...moga trus berkembang shat ye baby tu...just take care.. :)

Reply
avatar
Mimie
AUTHOR
1/03/2013 3:45 PM delete

wah jijah dah beli diari hamil..mesti teruja kan

Reply
avatar
1/03/2013 3:57 PM delete

CAM NAK BELI JE .. ERH ? HAHA

Reply
avatar
1/03/2013 4:32 PM delete

Kat mana jijah beli..reply yea..ada jual ke kat kedai buku biasa?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:25 PM delete

@Mrs Velentine betul tu kak.. untuk tambah pengetahun memang bagus.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:27 PM delete

@hatiku berwarna warni yer betul tu.. dari sini kita pantau perkembangan bayi dlm kandungan ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:27 PM delete

@Chic Na excited! lama dah beli buku ni.. ni baru dapat tulis..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:28 PM delete

@eimacoming soon tu kak.. insyaAllah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:28 PM delete

@adnil linda hehe takpe kak.. tunggu 2nd baby pulak..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:29 PM delete

@Shizan Syafik tak silap jijah ada.. tp ni jijah beli online..

kat sini--> http://www.kedaibukuanda.com/diari-hamil/775/

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:30 PM delete

@ayutmudah2an insyaAllah.. doakan jijah n baby sihat n selamat yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:30 PM delete

@dEdEQ dE wIshEs boleh jer utk tambah2 pengetahuan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:31 PM delete

@Nurulhuda Abdul Latip jijah tak dapat masuk blog kamu..

jijah beli online kat sini--> http://www.kedaibukuanda.com/diari-hamil/775/

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/03/2013 6:32 PM delete

@dhiera kan.. suka sangat! dapat ilmu baru..

Reply
avatar
1/03/2013 6:53 PM delete

boleh jijah hadiah kan Ms nnt masa kahwin kah3x..gelak guling2x

Reply
avatar
Tihara
AUTHOR
1/03/2013 10:23 PM delete

bagus buku ni, tapi bab ikan tenggiri tu mak akak pesan jangan makan lagi selagi pusat anak tak luruh..wallahualam..nice sharing :)

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/04/2013 7:44 AM delete

cikt ikah pernah nmpk buku ni kat mph tpi x bel;i la sebab x kawen lagi. hehe

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
1/04/2013 8:17 AM delete

tahniah jijah..jga lek lok yer =)

Reply
avatar
1/04/2013 8:17 AM delete

Thnx kak jijah sbb bagi idea . hda memang tgh survey2 hadiah nih . kwn kawen :)

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
1/04/2013 8:58 AM delete

heheheheheheh... bagus juga buku ni..ada gak niat nak beli masa mengandungkan Haiqal dulu, tapi tak kesampaian sebab tak tercari... ni utk anak kedua ni.. ehm rasa nak beli pulak

Reply
avatar
1/04/2013 9:20 AM delete

nanti yui lak beli..eh..hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/04/2013 11:13 AM delete

@Tihara yeker.. ok jijah take note :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/04/2013 11:13 AM delete

@Cik tikah boleh je beli even tak kawen lagi..ilmu maa..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/04/2013 11:13 AM delete

@AYuNG tq ayung! doakan yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/04/2013 11:15 AM delete

@Riena Haiqal beli la kak.. banyak ilmu ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/04/2013 11:15 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI boleh je yui beli.. sesuai untuk bacaan even tak kawen lagi.

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/04/2013 4:13 PM delete

lagi banyak la jijah akan explorer kan..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
1/06/2013 8:19 AM delete

mcm best je kak jijah.. bleh bagi hadiah kahwin kt member2 ni.. nk tunggu beli utk diri sendiri lmbt lagi lah.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/06/2013 1:01 PM delete

@aisya sesuai la tu kasi kat kawan2..hee

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
1/09/2013 11:16 AM delete

hehee..setapak maju untuk jiejah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2013 5:18 PM delete

@shidaR hahaha shida pon boleh beli apa..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!