Susu Segar Kurma Farm Fresh

6:28:00 PM 6 Comments A+ a-


Dah jadi viral pula SuSu Kurma dari Farm Fresh ni..




memang tak di nafikan ianya sangat sedap di minum
kalau yang jenis malas nak blend susu+kurma macam daku ni sangat sesuai la beli susu ini
selain untuk menambah tenaga di bulan puasa ni,
ia juga sebagai milk booster untuk ibu menyusukan anak.. seronok bukan :)



susu kurma ni pun sangat laris dan limited pembeliaan nya..
sebotol RM8.50..
so kalau korang dapat beli banyak sangatt beruntunglah....hihihi




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
6/24/2016 8:41 AM delete

inshaaALLAH mggu dpn dpt rasa.. sbotol rm 7.50

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
6/24/2016 11:18 AM delete

ooo kena selongkar rak pasaraya ni

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
6/24/2016 12:39 PM delete

selalu imah beli farm fresh ni yang perisa lain. tak pernah lagi try yang perisa kurma. mesti sedap.

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
7/04/2016 3:25 PM delete

wow mcm mau carik la...

Reply
avatar
Z Z
AUTHOR
5/07/2017 10:05 AM delete

Nak cari katne?

Reply
avatar
5/08/2017 7:45 PM delete

kat mana2 seller yang jual awak..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!