Raya2016- Raya Kedua dan Ketiga

8:00:00 AM 6 Comments A+ a-


Masih throwback kisah raya2016 daku


**********************


2 dan 3 syawal daku dah mula bekerja tapi kerja malam.. jadi siang hari tu dapat la beraya dekat-dekat rumah mertua. kan daku dah cakap suami orang PD je.. jadi keluarga mertua semua tinggal area-area PD je.. memang tak gaduh time raya. hihihi




2syawal



kali ni tema merah.. sama recycle baju raya tahun tahun lepas.. untuk anak-anak je baju raya baru :)
beraya di rumah mak bapa atoknenek saudara belah suami, 




3 syawal tema sukasuka hati :p 
anak-anak je pakaikan baju cantik cantik.. terutamanya zahwa lah :)

banyak lagi rumak makayah saudara suami belum pergi tapi syawal ke 4 suami pula duty.. so kita duk rumah jelah berehat...hihihihi

mesti meriah kan sambutan hari raya korang... share la sikit .... ngee~~





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
dear anies
AUTHOR
7/14/2016 2:16 PM delete

amboiii lebar senyum zahwa... byk dpt duit raya la tu ye ;-)

Reply
avatar
7/15/2016 12:28 PM delete

Wahh...dh ade si kecik.Alhamdulillah seronoknya raya :)
Bestnya jijah & husband 1 tempat,senang je nak g jalan raya kan.

Selamat hari raya :)

Reply
avatar
7/20/2016 4:00 PM delete

senang rumah dekat² je kan. memang tak gaduh..hehe

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
7/29/2016 4:12 PM delete

hamboi cantik comel nyer zahwa :)

Reply
avatar
Mr Locker
AUTHOR
8/25/2016 9:40 AM delete

assalam mama jijah...lama xjejak blog mama...
kita kenal dedulu pon sebab blog mama ni la....
pape pon..sweet sgt pic raya mama n family...
:)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!