Wedding Review: Bunga Pahar

2:30:00 PM 14 Comments A+ a-


Macam dalam entry persiapan bunga pahar jijah dulu [klik untuk baca] jijah teaser bunga pahar yang jijah beli untuk majlis resepsi lalu. bunga pahar ni pilihan my sis. yang penting pink tu! memang ai suka nookk~~




jumaat petang sebelum kenduri doa selamat malam tu kami sekeluarga bertungkus lumus merebus telur dan memasukkan telur dalam kain net kemudian ikat dan di letakkan dalam bekas bunga pahar ni. 



apo nama bondo no eh? panggil bekas bunga pahar je la ek. ngeeee~~


bekas bunga pahar ni di beli dengan harga RM15.90 setiap satu. boleh cucuk 50pcs bunga telur. kira memang  secocok la dengan 1 kotak 50pcs bunga telur. hehe



terserlah kepinkkan bunga pahar ai.. sukanya! ngehngehngeh


sekian review bunga pahar...:))


ada tinggal lagi 2 kot review my wedding..tolong jangan muak! ngehngehngeh


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
LiNda
AUTHOR
4/05/2012 2:36 PM delete

jijah memang minat pink ye..hehe. Cantik bunga telur tu, sekarang ni memang banyak design bunga telur kan..

Reply
avatar
Izan Ishak
AUTHOR
4/05/2012 2:36 PM delete

k.izan pun suka!! dlm gmbr yg last tu terserlah sgt kecantikan bunga pahar tu...

sori cik jijah...lama k.izan tak singgah sni. cik jijah sihat ke?

Reply
avatar
4/05/2012 2:39 PM delete

bunga pahar wajib ada kan..sweet in PINK ^_^

Reply
avatar
aisyiashraff
AUTHOR
4/05/2012 2:49 PM delete

jijah..nk gmbr aisyi...

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
4/05/2012 4:16 PM delete

wah..rimbun bunga pahar jijah.nmpk penuh..i liikkkeee~

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
4/05/2012 10:46 PM delete

hihihi kdg2 tak seimbang kan?siap senget2..

Reply
avatar
sis92
AUTHOR
4/05/2012 11:56 PM delete

suka2 nak pink jugaklah nanti hehe

Reply
avatar
4/06/2012 12:14 AM delete

@Izan Ishak Alhamdulilah sihat sis :))

Reply
avatar
4/06/2012 12:15 AM delete

@aisyiashraff gambar yg dengan kawan2 kat fb tu je yang. huhuhu

Reply
avatar
4/06/2012 12:15 AM delete

@MaYa MustWany hish mesti la yang..berat dengan telur tu.. tu yg tak seimbang..

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
4/06/2012 1:00 AM delete

bunga pahar ni mesti pakat berebut nak..sbb cantik..

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
4/06/2012 9:59 AM delete

cantiklah kombinasi bunga pahar tuh :)

Reply
avatar
4/06/2012 12:16 PM delete

@Azzah hehe ramai sanggup merenjis sebab nak.. hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!