Bunga Telur Pink untuk Majlis Resepsi

9:00:00 AM 14 Comments A+ a-


Assalamualaikum...


kali ni nak teaser my bunga telur dan bunga pahar. teheeee~~ Jom jom skodeng. kihkihkih



ni bunga telur untuk marhaban ^_-


ada 2 jenis. 1 untuk bunga pahar yang kat pelamin tu dan satu untuk bunga telur untuk bagi orang marhaban.  hehe jijah lagi suka bunga yang pink pekat ni..sangat cantik ok! teheeeeeee~~



ni bunga pahar kat pelamin. :)


beli dalam 100 pcs setiap satu bunga ni. maknanya dalam 200 pcs la yek.. hehe simple je kan bunga telur jijah ni. saja je nak teaser. takut nanti wedding tak de gambar bunga telur pulak..ah sudah...kahkahkah~~ 


18 lagi lagik! huhuhuhu

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
2/07/2012 9:06 AM delete

aah,yang pink pekat tu cantik..

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
2/07/2012 9:46 AM delete

Shocking pink tu sangat cantik, dear! :)

Reply
avatar
2/07/2012 10:58 AM delete

Yang pink pekat tu cantik lar!^^ Ada hijau jugak..ohsem lar :)

Reply
avatar
eeiyss
AUTHOR
2/07/2012 12:02 PM delete

sukenyer pink2~

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/07/2012 12:44 PM delete

dua-dua cantik..heee. awesome! :)

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
2/07/2012 1:25 PM delete

wah, pink gitu! hehe..

Reply
avatar
cinta siswi
AUTHOR
2/07/2012 2:21 PM delete

jeles la tgk org kawin nie..hihi.. :)

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
2/07/2012 3:29 PM delete

jahh..nnt aku nk satu tau

Reply
avatar
2/07/2012 3:44 PM delete

dua2 suka coz pink..hihi.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/07/2012 5:51 PM delete

a'aa pink yg pekat tu lg cantik la jijah.. :-)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/07/2012 8:23 PM delete

dua2 cntik.hihihi.

Reply
avatar
2/07/2012 11:19 PM delete

sweet je warne PINK..i like ^__^

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
2/08/2012 2:58 AM delete

wahhh meriahnyer...shida lak rsa xsabar jiejah hahaa ^_^

Reply
avatar
emy zulaiha
AUTHOR
2/09/2012 6:18 AM delete

wah bestnye! rase mcm emy plak yg eksaited nak countings day sesame! tahniah puan jijah! :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!