Kita pon dapat kad raya dari blogger juga

3:00:00 PM 18 Comments A+ a-


Hahaha tajuk tak menahan.. dah tu masing-masing update dah terima kad raya. 
maka jijah pon nak update entry juga! muahaha :p



macam tak caya je abg eqbal zack sudi hantar kad raya untuk jijah. 
bukan ape abq eq ni femes giler.. terharu sungguh tau...
hensem abg eq di situ.. hehehe :D
abg eq pon sediakan alamat di belakang kad tu maka tak teragak-agak lah jijah membalasnya :D
tq yer abg eq.. 



yang kedua kad raya dari my bff  pakar craft nushayui
haruslah kad raya dari tempat yui bekerja ArRahnu. untunglah kan dapat kad raya banyak pula tu..hiksss~~



dan ketiga kad raya dari bff juga pakar toturial Shida.
hebat shida ni. sejak domain kad raya pon canggih!
cantik pulak tu.. memang kenangan la dapat kad raya macam ni.. seronok...weeee~~ :p


btw tenkiu ya semua yang sudi hantar kad raya untuk jijah.

Semoga persahabatan kita kekal selamanya ^____^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
shidaR
AUTHOR
8/14/2012 3:10 PM delete

alhmdlah dah sampai lega heheee :)
simpan tau bt kngan kita jiejah :)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
8/14/2012 3:10 PM delete

bestnyer.
linda baru dapat 1 je kad raya

Reply
avatar
amir aizat
AUTHOR
8/14/2012 3:16 PM delete

bestnya dpt kad raya! hehe

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
8/14/2012 3:26 PM delete

bestnyer dpt kad raya..akak pun dapat satu je tahun ni

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
8/14/2012 3:38 PM delete

Bestkan dpt kad raya..

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
8/14/2012 4:00 PM delete

Banyaknya dapat kad raya :D hee

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/14/2012 4:21 PM delete

hihihi..wah..jom2 kumpul kad raya.ni mesti ayut punye tak sampai lg ni :D jgn lpas raya sampai sudah..huhu

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
8/14/2012 4:42 PM delete

besnye..tahun ni x dpt pun hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/14/2012 7:02 PM delete

hehee ok la dapat 3 dari blogger... akan ku simpan buat kenangan...

Reply
avatar
shizansyafik
AUTHOR
8/14/2012 8:15 PM delete

lama dah tak terima kad raya.. hehehe.. best la jijah...

Reply
avatar
8/14/2012 8:47 PM delete

bestnya dear :) Kenangan tuu.. ^^

Reply
avatar
wawa abdullah
AUTHOR
8/14/2012 8:55 PM delete

bestnye dapat kad raya..wawa tahun ni x dpt pun..huhu

Reply
avatar
8/14/2012 10:01 PM delete

beshnyaa nora xde pun tau hehe

Reply
avatar
8/15/2012 5:52 AM delete

wah.bestnya..eca xdpt lagi.hahahaha

Reply
avatar
8/15/2012 8:29 AM delete

tahun ni dapat satu2nya kad raya yg boleh dipegang & dibelek daripada shida sama mcm yg jijah dapat tu...

stylo kan kad raya tu jijah..tapi xsempat pulak nak balas..hoho

Reply
avatar
8/15/2012 8:59 AM delete

alhmdulillah dah slmt smpai syg...

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/15/2012 11:27 AM delete

dapat dua utk tahun ni.. tp sedih xdpt nk htr kad raya kt blogger lain.. xde modal pulak, penanam anggur berjaya la katakan.. hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!