Rezeki Nuffnang Lagi.. BE Digi Tablet Plan

2:30:00 PM 62 Comments A+ a-




Alhamdulilah syukur pada Allah kerana memberi rezeki melimpah ruah kepada jijah..
ini gara-gara jijah nak transfer ke Sabah mengikut suami setelah 10bulan berjauhan... T___T

lepas Sony Xperia Ion metered 
pihak nuffnang kasi lagi BE DiGi Tablet Friendly Plan untuk bulan oktober..




BE DiGi Tablet Friendly Plan bermula semalam..



nampak iklan ni di Tabung Ke Sabah sila lah jentik yer.. nanti bagitahu jijah :p


lagi satu iklan says pon jijah dah cashout bulan lalu.. 
dah dapat pon RM100 terus masuk dalam akaun bank.. cepat dan pantas.. seronokk!!
klik says untuk mendaftar yer...


rezeki mencurah-curah lebih lebih lagi banyak nak pakai duit pergi Sabah.. 
semalam ibu mertua belikan dapur gas..mak pula dahulukan duit untuk pos kereta..


Alhamdulilah syukur nikmat Ya Allah!




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

62 insan comel komen

Write insan comel komen
ayut
AUTHOR
10/12/2012 2:51 PM delete

tadi pagi meriah hijau kuning tuu...hihihi..done dah..nnt jumpe tekan2 lg la yer.. ^^ ha...dh dpt tong gas...yeayyy!pasni jijah kena masakkkk!hihihi :p

Reply
avatar
10/12/2012 3:00 PM delete

alhamdulillah rezeki tu jijah...:)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
10/12/2012 3:10 PM delete

murah rezeki Jijah... moga ade rezeki anak2 plak...

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
10/12/2012 3:14 PM delete

Rezeki tuh kak...:) best nyer dapat BE banyak2...hihihi

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
10/12/2012 3:20 PM delete

murah rezeki jijah...yang says tuh lebih kurang nuffnang ke jijah???

Reply
avatar
Izan Ishak
AUTHOR
10/12/2012 3:31 PM delete

tahniah cik jijah... seronok bila BE bertukar ganti kan...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
10/12/2012 3:45 PM delete

alhamdulillah rezeki...

*jijah.. tgk, kan akak dah cakap, Tuhan pasti tunjuk jalan utk jijah settle mslh transport..walau apa pun yg berlaku dlm kehidupan kita, yg penting kita laluinya dengan tenang.. relexs je.. kalau kita gelabah2, mulalah kita jd buntu

Reply
avatar
10/12/2012 4:53 PM delete

murah rezeki jijah tau..akak blog2 ni x pernah lg dpt BE..geram rasa..huhu

akak doakan jijah sentiasa dimurahkan rezeki..aminn;)

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
10/12/2012 5:08 PM delete

alhamdulillah rezeki tu.. :-)

Reply
avatar
Cik Puan Tee
AUTHOR
10/12/2012 6:58 PM delete

wahhhhhhhhhh bestnya!

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
10/12/2012 8:58 PM delete

Alhamdulillah..murah rezeki jijah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:34 PM delete

@ayutkuikuikui tu diaaa kena masak la pasni.. buncit leh mr navy tu..hahaha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:35 PM delete

@eMMemudah2an dapat kembar macam akak kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:36 PM delete

@PinkUmmi says ni kena promote kak.. macam churp2..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:37 PM delete

@Izan Ishak tu la.. ingat Dah ME takde BE lagi.. Alhamdulilah ada..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:38 PM delete

@IntaNBerliaN betul kak.. jijah ikut nasihat akak.. kini jijah lebih tenang dan semuanya dah settle.. syukur sgt kak.. tq kak! tq sgt2..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:38 PM delete

@Nens Collection Amin ya rob kak!
insyaAllah ada rezeki akak yg lain pula

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:40 PM delete

@puan.mila syukur Alhamdulilah mila...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/12/2012 10:41 PM delete

@Azzah yup.. murah rezeki..Alhamdulilahh

Reply
avatar
10/13/2012 12:38 AM delete

tahniah kak jijah .. mee tak dapat lagi neh . td tgk tajuk kak jijah mee terus tgk kot2 mee dpt jgak tp hampeh . haha . esok2 dpt kot ..

cmane kak jijah promote iklan says? mintak tunjuk ajar . hehe

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
10/13/2012 8:51 AM delete

Alhamdulillah.. rezeki anak

Reply
avatar
10/13/2012 10:26 AM delete

congrats jijah..
rezeki nk dpt baby kot, hehe..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/13/2012 3:33 PM delete

congrats kak jijah.. rezeki nk g tempat jauh tu.. hehe..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/13/2012 3:37 PM delete

@-meeSUPERGIRL- InsyaAllah ada BE lepas ni yer yunk...

pasal says tu kdg2 akak share iklan tu dengan suami/adik akak.. so naik la earning di situ..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/13/2012 3:38 PM delete

@Riena Haiqal Amin amin... mudah2an ada rezeki anak pasni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/13/2012 3:38 PM delete

@Nisa Greennnpanda Amin ya rob! moga ni rezeki untuk baby...Amin..

Reply
avatar
10/13/2012 3:45 PM delete

Tahniah, semoga banyak lagi BE sangkut kat sini .. ^__^

Ehh .. kenapa tak guna Threaded Comments Pada Custom Templates Blogger. Senang nak reply nanti .. http://www.anastasyea.com/2012/01/aktifkan-threaded-comments-pada-custom.html

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/13/2012 4:09 PM delete

@aisya tu la pasal.. banyak nak pakai duit tu..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/13/2012 4:11 PM delete

@Anastasyea Aida InsyaAllah ada rezeki lebih nanti...

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
10/13/2012 6:00 PM delete

Tahniah ye Jijah, sama la kita dapat BE GiGi ni jugak :)

BTW smoga urusan ke Sabah dipermudahkan ye.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/13/2012 7:55 PM delete

@Myra Jay tahniah jugak kak.. InsyaAllah moga di permudahkan..

Reply
avatar
khairul
AUTHOR
10/13/2012 11:32 PM delete

tahniah ..sy x merasa lagi BE

Reply
avatar
10/14/2012 12:25 AM delete

nsib baik bgtau.. tgh mlm cmni BE tu ada kt sini ^^

smoga dipermudahkan sgala urusan...

Reply
avatar
10/14/2012 3:12 AM delete

COngrate jijah! BE dah makin menjauh dengan blog fiza..=__='

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/14/2012 10:06 AM delete

@khairul tak lama lagi ada rezeki tu yer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/14/2012 10:06 AM delete

@Azhafizah Md Nor alahai.... pasni alau fiza aktif InsyaAllah ada BE tu lagi yer..

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
10/14/2012 10:23 AM delete

Tahniah! Murah rezeki.. Hee

Reply
avatar
10/14/2012 4:49 PM delete

Tahniah jijahhh:)
murah rezeki~ngeee

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
10/14/2012 7:04 PM delete

tahniah jiejah hehee :)
rezeki jgn ditolak hehee :)

Reply
avatar
10/14/2012 7:27 PM delete

alhamdulillah rezeki jijah banyak..doakan rezekie bie sama ye (;

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/14/2012 10:07 PM delete

@shidaR hehe syukur rezeki :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/14/2012 10:07 PM delete

@The girl in the selebet scarf InsyaAllah moga ada rezeki kamu pulak yang..

Reply
avatar
10/15/2012 8:45 AM delete

tahniah syg..rezeki sgguh ni..

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
10/15/2012 9:59 AM delete

tahniah jijah..akak pun dh dpt cashout says..RM125

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/15/2012 10:03 AM delete

@Mrs Velentine wah banyak tu..tahniah kak yer...

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
10/15/2012 10:29 AM delete

pasni rajin2kan jemari dan tulang temulang untuk turun ke dapur :)

alhamdulillah rezeki berganda2

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
10/15/2012 11:31 AM delete

Singgah sini sambil jenguk iklan DiGi yang dok menari buat promosi tu :)

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
10/15/2012 11:41 AM delete

alhamdulillah..rezeki

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/15/2012 1:22 PM delete

@syiela kuikuikui habis la bersilat kat dapur..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/15/2012 1:22 PM delete

@Myra Jay hehee tq kak :) sila singgah lagi..heeeeee

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
10/15/2012 3:34 PM delete

wahh bestnya. nyesal akak tukar dot.com taw. sejak berdot.com...terus tak naik nuffnang....sobsobsob

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/15/2012 4:44 PM delete

@Zie Madini yeker.. alamak baru ingat nak berdot.com..hehehe

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
10/15/2012 11:36 PM delete

moga sukses bersama nufnang.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!