Friday, September 21, 2012

BE Sony Xperia Ion dan Cashout BLIN.GD


Walau di duga dengan macam macam perkara tetapi Alhamdulilah rezeki tetap menyebelahi jijah :)
baru baru ni dapat iklan baru dari encik nuffnang




BE ke 23 Sony Xperia Ion mula isnin lalu... Alhamdulilah rezeki september!



nampak iklan ni jangan lupa klik klik yer :)

tak lupa juga jijah baru cashout blin.gd



berbulan-bulan baru dapat earning ni..huhuhu
tapi blin.gd ni proses dua bulan baru dapat payment. 
takpe sabar menunggu jangan tak dapat dah la.. huhuhuhu
klik Blingd.com untuk mendaftar!



tq nuffnang.. i luv u more.. hikssss :p



24 comments:

  1. wah bestnya jijah..blin akak baru 18.75...nuffnang x pena dpt BE

    ReplyDelete
  2. bestnye..linda xtau cmne nk tgok dpt BE ke x..leh jijah ajar tak?

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki jijah..mila xpenah nk dpt..sobs~

    ReplyDelete
  4. @Mrs Velentine hahaha kak blin tu berbulan2 baru dapat kak..tu pon jijah klik sendiri je..wakaka :p

    ReplyDelete
  5. @LiNda linda tengok kat earning...

    kalau CPUV (cost per unique visit) yang tu BE..

    kalau CPC tu kempen iklan biasa..

    ReplyDelete
  6. wah2x...tu dia..alhamdulillah..semoga murah lg rezeki kamu ye dear :)
    bln 10 konvo kat unirazak kot...blh pegi ke ni?huhuhu

    ReplyDelete
  7. @puan.mila huhuhu setiap org rezeki lain2 mila.. jijah rezeki berblog je.. rezeki anak xde lagi..waaaaaaaa :( tetibe..

    ReplyDelete
  8. @ayutAlhamdulilah rezeki nak duk tempat baru ni..hehe

    bulan 10 ayut? tak lama lagi ni.. unirazak kat mane tu.. mesti la boleh g..eh kena tanya syafiq dulu..

    ReplyDelete
  9. rezeki jijah tu..hihi..xde blind =)

    tahniah dear..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. rezeki kan jijah.. akak dh hbs be.. hihi

    ReplyDelete
  11. Best nya! Rezeki akak :) Leh belanja aen ni, hihih

    ReplyDelete
  12. @nuyui a.k.a miss YUI yui pon tahniah.. dapat BE jugak kan..

    ReplyDelete
  13. @IntaNBerliaN hehe baru dapat.. ada 1 jer.. nak apply exabytes pulak..hehe

    ReplyDelete
  14. @NUR AIN AZMAN dapat cek lagi 3bulan akak belanja yer..hehe

    ReplyDelete
  15. Bestnya.. Hee. Blm pernah cash out apa2 lagi..

    ReplyDelete
  16. bestnya dpt be..eca xdpt lgi ne.sedih tul

    ReplyDelete
  17. @Sally Yatiey InsyaAllah ada rezeki nanti tu yer :)

    ReplyDelete
  18. @Eca Dwinky Asha Alhamdulilah yang... sabar je eca.. sampai masa ada nanti tu..

    ReplyDelete
  19. kat nuffng ofkos syg lebih kan hihih :)

    ReplyDelete
  20. tahniah kak jijah.. hehe.. sy je ni menunggu BE macam bulan jatuh ke riba.. hari tu sent ticket kt nuffnang tnye nape xpenah2 dpt BE sedangkan dah dkat 2 thun.. tips yg diorg bagi dulu follow je.. sedangkan ade je blogger2 baru dpt BE smpai 5-6.. huhu.. merajuk dgn nuffnang kang baru tau.. tp takpe la, fikir je takde rezeki.. bukan nk duit sgt pun blogging ni, dpt duit tu bonus lah.. hehe

    ReplyDelete
  21. @aisyahehehe InsyaAllah ada rezeki nanti tu...

    ReplyDelete
  22. congratz, jijah ^^

    wahh, sy blom pnah cuba blin...

    ReplyDelete
  23. @caliph shuriken cuba la blin.. cepat je earning naik!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!