Merry Christmas & Happy New Year

8:52:00 AM 10 Comments A+ a-


Kalau kat Sabah ni meriah. sebab kebanyakan sini agama kristian.
setiap tahun pasti ada hadiah untuk kanak-kanak masuk wad sebab sakit dari badan-badan NGO.
angpau, bear, hamper pasti ada..

untuk Doctor n Nurses pun tidak kurang juga walaupun sekadar kek :)
 tanda penghargaan kepada kami yang bekerja tak kira apa perayaan sekali pun..



apa-apa pun mari bekerja di Hari Raya Krismas..
untuk kawan-kawan yang menyambut


Merry Christmas & Happy New Year..


tahun ni last kita sama-sama sambut.. panjang umur kita jumpa lagi ya~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
Sya Nadia
AUTHOR
12/25/2014 3:10 PM delete

Jelesnya.. Dapat kek.. Huhu.. Nak jd nurse jugalah jijah.. :) tp sya jd nurse kat rumah aje lah nampaknya.. Hihi

Reply
avatar
12/25/2014 10:08 PM delete

Slmt bcuti pd yg cuti. Heheh

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/26/2014 7:55 AM delete

alhandulillah rezekibkan
mesti sebak juga walaupon seronok dpt blk ke kg halaman.
pengalaman berada di tempat org sangat berharga kan jijah..
kenangan..

Reply
avatar
12/26/2014 11:20 PM delete

happy new year jijahh.welcome to smnanjung heeee

Reply
avatar
Iryns Ahmad
AUTHOR
12/27/2014 12:22 AM delete

Hi,syok ya meraihkan krismas & new year...2 in 1,nway tahniah dpt berpindah ke semenanjung!

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/27/2014 7:24 AM delete

assalam..singgah pagi :)

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
12/27/2014 7:22 PM delete

selamat bekerja.. :)

Reply
avatar
12/29/2014 10:36 AM delete

wahhh siap dpt kek dr YB gituuu

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/03/2015 1:57 AM delete

yeay dapat kek :) nanti mesti akan rindui kerja di tempat lama kan :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!