Home Progress: Minggu ke 10 Dan Sign Agreement Lawyer

5:01:00 PM 14 Comments A+ a-


*******************************


Rasanya part dokumen2 semua dah settle. Loan dah lulus. Sign S&P [Sale & Purchase Agreement] pon sudah. kali ni balik kampung Sign Agreement Lawyer pula. staff pemaju kata tak leh pos. takut hilang. sebab melibatkan duit. so nak tak nak terpaksa la daku balik.

sambil tu tengok Home Progress Minggu ke 10 ni. ehh!! dah nak 2 bulan progress rumah ni yer.. hehehe  berkobar-kobar nak tunggu siap nih! 





unit rumah daku dan encik suami :)


Minggu ke 10 ni dinding dah siap simen, atap pon da siap pasang. 
kalau rumah contoh depan rumah daku ni dah siap carposh, ruang tong sampah.. longkang pun tengah buat. jalan pun tengah di ratakan.



rumah contoh hampir siap


haii.. lambatnyaa nak siap rumah ni.. staff pemaju kata bulan 8 dapat kunci. means lepas raya la tu.. alaa... baru nak berangan raya di rumah baru.. hahahhaa 



(~_________________^)v





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Sya Nadia
AUTHOR
12/13/2014 11:31 PM delete

Jijah.. Seronok kan nak tunggu rumah batu.. Sya pun tak sabar.. Tapi rumah kitorang tak mula lagi.. Next year baru mula.. Tapi tak kisah sgt sbb company hubby sya kerja tu yg buat. Cepat ke lambat diorang sendiri boleh adjust.

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
12/14/2014 12:06 AM delete

cantiknya umah jijah.. siap pagar batu ek.. lg bestt

Reply
avatar
Adnil Linda
AUTHOR
12/14/2014 2:27 AM delete

wah...best2...dpt dok umh sendri...

Reply
avatar
12/14/2014 6:29 AM delete

Seronoknya jijah! Dari sini akk dah nampak senyum jijah sampai ke telinga...hihihi..akk pun baru pindah Umah bulan Feb lepas. 7 tahun dok sewa Umah. La ni dapat Umah sendiri memang best kannn

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/14/2014 7:58 AM delete

alahai syiokknya dot blk ddk rumah sndiri.
ala, jijah bulan lapan tu kejap j nanti.pejam celik pejam celik dah dpt kunci.sabar ye :)

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
12/14/2014 11:47 AM delete

Bestnyaa.. Bila la sampai turn ayu lak..doakan ek jijah..

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
12/14/2014 11:47 AM delete

Bestnyaa.. Bila la sampai turn ayu lak..doakan ek jijah..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
12/14/2014 11:59 AM delete

Wah bestnye dh beli rumah kan..duk umah sndri.memg best

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
12/15/2014 9:31 AM delete

bestnye jijah, dah nampak progress umah tu kan... tak lame lagi dok umah sendiri la ek jijah.. nnt dah siap, jgn lupe jemput akak dtg house warming jijah ek, heeee~

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/15/2014 10:24 AM delete

alhamdulillah .... mesti taks abo kan

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/15/2014 4:30 PM delete

tahniah JIjah.. dah ada pun rumah sendiri kan.. Rezeki JIjah :)

Reply
avatar
12/16/2014 4:03 PM delete

memang tak sabar nak tunggu rumah siap kan jijah..tak sabar nak deco deco jugak :)

Reply
avatar
Nurain Sazila
AUTHOR
12/17/2014 12:35 PM delete

Jijah, kita doakan Jijah dapat pindah pindah cepat ke semenanjung. Amin ♥♥

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/22/2014 6:10 PM delete

akak plak yg excited baca.. hihii bestnya

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!