Scan 3D Klinik Pakar Rekha Seremban

3:59:00 PM 5 Comments A+ a-


Pregnant kali kedua ni teruja nak tahu jantina anak! kalau dapat sepasang gitu, dah confirm senang nak shooping baju! mihmihmih

daku pergi scan 3D di Klinik Pakar Rekha Seremban dekat dengan Terminal One Seremban. masa ni kandungan 24 minggu. 

kat klinik ni ada di sediakan bilik scan 3D, satu monitor scan untuk doktor satu lagi tergantung untuk kita lihat.

bila doktor nak scan nampak pula scar c-zer dan appendiks dulu. tapi sempat la tanya doktor ada potensi untuk bersalin normal tak? dia kata better Elective Csection je!! ehh! tak nak lah! daku nak cuba dulu bersalin normal.. if ada komplikasi apa-apa baru proceed czer! Alhamdulillah dapat bersalin normal.

bila scan adik baby pula aktif sangat bergerak, tak bagi can mama nak tengok muka dia guna 3D last-last doktor guna 4D untuk snap dan berjaya!






Berat masa ni 648gm. jantina pun dah tiga doktor confirm girl.. maka memang confirm girl yang keluar.. Alhamdulillah..

Harga RM120 printed gambar scan ni dan details tentang baby ^___^

Lega semuanya dah selamat.. sekarang menempuh hari-hari berpantang.. dah hari ke 7 pun.. ada beza bersalin normal dan czer.. nanti daku share yer..

Tq..


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
sya mimie
AUTHOR
2/08/2016 11:47 PM delete

Assalammualaikum jijah.. Seronoknya dh sepasang ank. :)
Slmt berpntng ya.. :)

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
2/09/2016 1:44 PM delete

Alhamdulillah....selamat menempuh hari2 berpantang dan hari mendatang yg lebih mencabar

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
2/12/2016 12:28 PM delete

aida dulu anak-anak bertiga x buat pun scan 3d 4d ni, jijah.
teringin, tapi tu la. takde time nak gi.

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
2/24/2016 9:35 AM delete

cepat sikit buat comparison tu ye..nk tau..uhuhu

Reply
avatar
2/25/2016 3:21 AM delete

Seronok dapat scan tgk gambar baby dan tahu jantina..alhamdulillah jijah bersalin normal

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!