Happy 28years Old Mama Jijah

3:23:00 PM 9 Comments A+ a-




Alhamdulillah..Mari kita bersyukur kepada Allah kerana kita masih hidup pada hari ini, daku masih berkesempatan meraikan hari lahir ke 28 tahun pada 24 may bersamaan hari ni. weee~~

Muhasabah diri yang perlu dibuat khasnya pada sambutan ulang tahun ini, ialah dengan menginsafi masa atau umur yang telah berlalu.

Renungkan, berapa banyakkah kebaikan amal soleh yang telah kita lakukan. Renungi pula berapa banyak pula maksiat dan dosa yang telah kita lakukan selama ini...
sama2 kita renung2kan lah :)



Selamat hari lahir untuk diri sendiri.. terima kasih emak lahirkan daku pada hari ini.. muahhh 



Posted via Blogaway

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
Dewi Aja
AUTHOR
5/24/2016 8:12 PM delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
Dewi Aja
AUTHOR
5/24/2016 10:59 PM delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
5/25/2016 12:40 AM delete

Happy Birthday Kak Jijah~

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/25/2016 9:34 AM delete

happy birthday jijah.... may god bless u and happines always be around u

Reply
avatar
Ain Cho'in
AUTHOR
5/26/2016 3:12 PM delete

Kita dah Wish kat FB..Nak wish lagi lah..

Happy Belated Birthday Kak Jijah.. ^^

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/05/2016 9:09 AM delete

happy belated besday jijah
semoga sentiasa happy dgn family aamiin

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
6/10/2016 12:53 PM delete

2 thn lg msk 3 series... x pe wat lek je ;-)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!