Teratak Az: Pindah Rumah Baru

7:38:00 PM 12 Comments A+ a-


Alhamdulillah sudah berpindah rumah baru pada 1 mei 2016 lalu
daku kira tu rezeki birthday ke-28 tahun dan bulan Ramadhan tak lama lagi :)

eh! bukan duduk sangat pun.. weekand je bila suami ada..

fuhh~
boleh tahan juga penat pindah rumah!!
lepas pindah masa untuk mengemas pula.. bila ada anak-anak kecik ni kerja jadi lambat sebab banyak nau stop stop.

ingatkan barang sikit rupanya banyak kau! berat-berat pula tu.. *nangis*
Sampai sekarang still mengemas lagi.. bertabah lah... hahahaha



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
QasehnyaRania
AUTHOR
5/16/2016 9:42 PM delete

alhamdulillah
selamat mengemas ye mama. hiks
normal lah kan mengems dgn anak kecik. hihihihi
buat pelan pelan ye mama, bru lps bersalin je tu.. pa pe pon take care

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
5/16/2016 11:46 PM delete

Bestnya dah pindah rumah baru!excited kan walaupun penat

Reply
avatar
5/17/2016 3:36 AM delete

yeahhh...baru officially pindah ye.
hujung mingggu pun boleh as long as family sentiasa bersama.

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
5/17/2016 7:03 AM delete

tahniah jijah...impian dh jd kenyataan...weekend je pun jadi lah...

Reply
avatar
Insan Mulia
AUTHOR
5/17/2016 8:02 AM delete

Salam..
Tahniah Berjaya pindah rumah baru..
salam kenal dari saya jiwa tani

Reply
avatar
5/17/2016 12:25 PM delete

selamat mengemas yunk....buat sikit2 je dulu..jaga kesihatan tau..mama baru bersalin ni kena jaga peranakan tu betul2..

Reply
avatar
shakina osman
AUTHOR
5/17/2016 1:35 PM delete

wahhh.. raya dirumah baru la tahun nie.. hehehe...

Reply
avatar
Shafizah
AUTHOR
5/17/2016 2:05 PM delete

Assalamualaikum, fiza ni silent reader ja dari dulu tapi bila entri masuk rumah baru ni up, terpanggil pula nak comment. Hihi nanti akak share ya pasal deco, fiza ni suka tengok orang hias2 rumah. :)

Reply
avatar
mun
AUTHOR
5/18/2016 9:47 AM delete

selamat berpindah la yer.. dan happy birthday :)

Reply
avatar
Ain Cho'in
AUTHOR
5/18/2016 12:46 PM delete

Hihihi..Biasa la tu nak pindah rumah baru kan..Barang confirm banyak punya..Ain dah lalui..Memang letih sangat and kena bertabah sangat-sangat..Hehe..!!..

Reply
avatar
cik mah
AUTHOR
5/19/2016 8:28 AM delete

Bestnyer...cik mah pun xlama lagi pindah gak..

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
6/10/2016 1:02 PM delete

alhamdulillah... nk dtg beraya laa nnt jijah...boleh? ;-)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!