Akhirnya.. Hakimi Ada Stroller!

5:36:00 PM 18 Comments A+ a-


Baru dapat belikan hakimi stroller! kalau sebelum ni pergi shooping mall terpaksa la dukung hakimi.. bergilir gilir dengan papanya dukung sebab anak mama ni kemain semangatt!! serius mengahh~ hikhikhik

jadi bila ada stroller senang la kalau nak pergi shooping mall.. kasi tolak je.. tak payah nak kendong-kendong lagi...

hari tu pergi One Baby World kat MetroTown KK dan berkenan dengan stroller jenama Halford Cosmo Dx travel system..


begini la jijah punya tapi warna purple :)



beli stroller dengan carrier dapat RM719 daripada RM799.. stroller boleh lipat payung..sangat muat dengan bonet myPE jijah tu... emm harga ni kalau kat semenanjung boleh dapat stroller SCR. tapi sabah stroller brand sweetcherry SCR takde... huhuhu

yeyy! akhirnya hakimi sudah ada stroller! yabedabedu..!! kira ini hadiah masa hakimi 3bulan lah...


p/s: hakimi hari ni 4bulan...ni ingat nak beli hadiah baju pula... banyak baju tak muat sudah...


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
1/10/2014 9:48 AM delete

cepat betul hakimi membesar kan jijah.dah ada stroller baru ni seronoklah mama papa dia jalan² tolak je dgn senang hati.hakimi pun seronok duduk dalam tu kan

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
1/10/2014 10:43 AM delete

wah..boleh shopping n jln2 sllu lpas ni!

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
1/10/2014 11:31 AM delete

wah best dan selesa... eh malu plak hakimi

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
1/10/2014 1:21 PM delete

macam seronok je Hakimi duduk dekat dalam stroller tu. Kira okla harga tu jijah sekali dgn baby carrier kan? imah lepas bersalin baru plan nak beli. leh test kat baby sekali dia suka ke tak. hehe..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/10/2014 2:14 PM delete

yeay. senang la nak jalan jalan nati.
boleh tahan harganya ye :)

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
1/10/2014 2:17 PM delete

wah.. comelnya stroller dia warna purple..
happy shopping ye lps ni.. xde la lenguh mendukung lg.. :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
1/10/2014 3:25 PM delete

tahniah hakimi dapat hadiah dari mama.. :)

Reply
avatar
1/10/2014 9:03 PM delete

wah.. cantiklah kereta baru kimi, boleh round-round .. best

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/10/2014 10:32 PM delete

ada stoller mudah la sikit. Anak nak tidur ke ap, kita pun tak letih sgt.

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
1/10/2014 11:03 PM delete

senang la nak bawak hakimi jalan2 lepas ni.. xgaduh mama kena dukung.. hihi..

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
1/11/2014 3:17 PM delete

Cute nye stroller Hakimi. Warna ungu lagi tu.

Reply
avatar
1/11/2014 5:49 PM delete

Mahalnya kete kimi...hheee...

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
1/11/2014 7:31 PM delete

Kalo anak mkin mbesar n semangat memg kne beli stoller jijah...kalo asyik dukung memg payah..lenguh2 tgn

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
1/12/2014 1:33 AM delete

yeah...dh xpenat dh mama nk dukung hakimi...boleh la shopping dgn senang hati

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
1/12/2014 1:33 AM delete

yeah...dh xpenat dh mama nk dukung hakimi...boleh la shopping dgn senang hati

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
1/14/2014 6:44 PM delete

ok ke dia tu jiejah duk lam tu hehee..xbiasa mesti ngis jer hehee..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/16/2014 10:01 PM delete

Wah...kemain kimi ye duk dlm tu..ji pasti guna utk generasi adik2x kimi la lpas ni...cayalah...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!