Akhirnya Semua Iklan CPUV Nuffnang 2013 Metered

11:00:00 AM 28 Comments A+ a-


Lamanya tak update tentang encik kesayangan sorang tu.. encik nuffnang :)
ada CPUV baru pon tak update sampai la dia dah jadi metered.. muahahaha :p

dan akhirnya semua iklan nuffnang untuk tahun 2013 metered sudahh~~




jadi earning terkumpul sehingga disember 2013 RM78.91...
boleh la plan nak cashout hujung bulan ni....boleh dapat cek ke 6 pulak.. Alhamdulillah :)

sekarang dah 2014. silalah nuffnang beri jijah iklan baru~
please please... :p
jijah janji akan update entry banyak banyak! muahahaha :p


macam nak belikan hakimi playgym dengan duit nuffnang ni.. emm ok tak.. ok tak..
macam best jer..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

28 insan comel komen

Write insan comel komen
1/09/2014 11:21 AM delete

untung kimi mak dia blogger... bule dapat toys..hhee...

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
1/09/2014 11:28 AM delete

tahniah jijah....

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
1/09/2014 11:28 AM delete

akak dah klik rhb jijah

Reply
avatar
wahida
AUTHOR
1/09/2014 12:31 PM delete

wow...masyuknyaaaaa...


tahniah ye...

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
1/09/2014 1:24 PM delete

sama lah kak jijah. takde yg baru lagi. nak cashout jugak tp tunggu lah. tunggu earning tu beranak pinak dulu. hehe

mesti hakimi suka tu kak.. mama dia nak buat kerja pun senang. hehe

Reply
avatar
cik kiera
AUTHOR
1/09/2014 1:49 PM delete

Wah Wah tahniah sis . Semoga berjaya dalam berblogging . Haa, beli jangan tak beli. Sesuai mainan untuk baby :D

Reply
avatar
Nur A.Z
AUTHOR
1/09/2014 2:14 PM delete

ok je baby gift tu..papepun best lah tgk akak punya cpuv banyak..cash out lagi tu..tahniah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2014 2:19 PM delete

@msredcheesecake Alhamdulillah kak walaupon tak banyak :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2014 2:19 PM delete

@Mimi Azirah terima kasih kak :) syukur!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2014 2:20 PM delete

@wahida biasa2 je tu yunk..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2014 2:21 PM delete

@aisya itulah macam best jer toys ni..geram jer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2014 2:22 PM delete

@cik kiera itu la.. nak beli ke tak ni tah... hishhh..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2014 2:23 PM delete

@Nur A.Z hahaha biasa2 je dik..rajin update banyak la.. kalau tak sikit jer..

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
1/09/2014 2:26 PM delete

rara punya pon dh kredited semua.nk tgu lg sket.pas tu nk cash out.hehehe

Reply
avatar
1/09/2014 2:27 PM delete

fiza pun tak check nuffnang sangat sebab baru cashout december haritu.malas nak tgk.confirm earnings sikit..jijah punye earning banyak tu.

Reply
avatar
fieda
AUTHOR
1/09/2014 2:34 PM delete

alhamdulillah..pasni hrp2 nuffnang tak kedekut la kasi be lagi ye..

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
1/09/2014 2:37 PM delete

abg phat dapt 2 BE je tahun lps sedeyyy

Reply
avatar
eima
AUTHOR
1/09/2014 4:19 PM delete

ok jugak tu .. sbb nanti mam nk masak hakimi boleh main sorg2 takde mama die kalut ke depan ke belakang ...

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
1/09/2014 5:24 PM delete

Rezeki baby... :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/09/2014 5:40 PM delete

alhamdulilla. rezeki tu
cntik jugak tu. sambar la satu. hihi

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
1/09/2014 5:40 PM delete

Saya pun. Sedihnya. Huhu.

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
1/09/2014 5:40 PM delete

Saya pun. Sedihnya. Huhu.

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
1/09/2014 8:02 PM delete

bestnya byk cpuv yg masuk..moga byk lg masuk lepas ni :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/09/2014 8:58 PM delete

wahh...tahniah jijah...

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
1/09/2014 9:19 PM delete

jangan cashout lagi jijah.
tunggu sampai rm100.
sikit je lg tu. hehe.

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
1/09/2014 11:02 PM delete

cpt benor be skrg metered..sedihhh

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
1/14/2014 6:49 PM delete

tahniah jiejah :) seronok kimi kalo jiejah belikn nnt hehee :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/16/2014 9:59 PM delete

Ayut pon xtgkla....rasa metered jgk dh semua ni..esok tgkla..leh update entry skali... ;)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!