Hakimi Dah Naik Walker.. Hehe

8:00:00 AM 18 Comments A+ a-




Pon pon pon... hakimi ada kereta viva... merah menyala u ollss... :p
sempena hakimi 6 bulan 10/3/14 hari tu mama belikan walker...
Tengok umur bawah hakimi semua dah naik walker.. hakimi 6bulan baru mama nak beli.. 
okla kan.. lagi lambat lagi bagus sebenarnya.. tapi mama yang beria-ia nak naikkan hakimi...huhuhu -_-



papa kata mama manjakan hakimi.. membazir belikan.. sebab rocker,playgym beli tapi tak guna..
emm mama kata setahun nak dapat hakimi apa salahnya buang duit untuk dia.. huhuhu -_-"
tu tandanya sayang mama kat hakimi! pahala tu belikan barang untuk anak.. betul tak... ngeee~~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
khadijah
AUTHOR
3/17/2014 9:21 AM delete

Hakimi 6 bulan baru naikkan walker. Zarif dah nak masuk 5 bulan. Walker dah ade tapi tak naikkan lagi. Macam tak sabar nak naikkan :)

Reply
avatar
3/17/2014 11:05 AM delete

mak2 memang selalu membazir tuk anak2 dorg kan? hheee... bapak2 pening kepala

Reply
avatar
Petak Bunga
AUTHOR
3/17/2014 12:37 PM delete

ramai kata tak elok guna walker.. tapi senang kerja ada walker ni.

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
3/17/2014 3:42 PM delete

Smart kereta kimi,kaler merahh. :) :)

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
3/17/2014 4:03 PM delete

Tak apa nanti Hakimi dpt adik tak perlu beli lagi. Jimat tu sekali beli 3-4 orang boleh guna...ehehehe...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
3/17/2014 4:09 PM delete

tak pe walker tak rugi beli sbb time mak masak ke mandi ke boleh letak anak dlm tu safety

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
3/17/2014 4:27 PM delete

Ni sorang lagi..anak lelaki pakaikan pink..hishhh...tapi saya pun sama jugak..hehehehe

Reply
avatar
3/17/2014 4:57 PM delete

hakimi sgt montel k.hehehe ggt kan pipi hakimi :)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
3/17/2014 5:01 PM delete

Salam jijah! moga mama n kimi sihat selalu...

twin pun lambat bewalker, usia 8 bulan baru naik walker, alasan, papa takmo beli, last2 opah dia yg beli kan.. hahaha...

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
3/17/2014 7:44 PM delete

lepas ni merata la hakimi menjelajah rumah.. kikiki..

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
3/18/2014 10:38 AM delete

haaa.. aeera pun x beli lagi ni... tggu la 7 bulan nanti..hehe..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
3/18/2014 11:30 AM delete

kejap je hakimi dah besar..dah naik walker plak kan

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/18/2014 11:50 AM delete

tak pa la beli utk anak.nanti adik adik kimi boleh pulak gunakan.in shaa Allah tak membazir

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
3/19/2014 1:57 AM delete

semangat nya dak hakimi ni geramm tgk dia :)

Reply
avatar
3/19/2014 9:18 AM delete

seronoklah kimi jalan² tu..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
4/06/2014 5:11 PM delete

Xpe jijah...nnt adik hakimi blh pkai jgk :) anak nak 10 kan?

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
4/15/2014 7:01 PM delete

6 bulan tu kira awal jufgakla kan.. eh ke camne, akak pun xreti sgt bab2 ni9..hihii

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!