Hadiah Istimewa Dari Encik Suami

3:03:00 PM 22 Comments A+ a-


Teringin sangat nak pakai handphone smartphone yang ada android..
last beli handphone Ninetology guna Rebat 200..[klik
so beritahu encik suami niat di hati ni nak beli handphone Samsung Galaxy S4/S5..
macam best jer kan... tapi tak terbeli beli... huhuhu

nak di jadikan cerita weekand lalu encik suami balik weekand dari Labuan..
tak di sangka-sangka dia hadiahkan Samsung Galaxy Note 2 untuk isteri tercinta dia ni.. 
pehhhh terharu sesangat! 



sejak ada handphone baru ni... kat facebook,instagram,we chat penuh gambar hakimi jer... hohoho
suka pulak upload guna handphone baru ni.. laju je..
upload kat IG pastu ke facebook.. memang best!
almaklumlah jakun sebab baru buat instagram.. muahahaha :p
sila lah follow IG daku: azizah_1112 :)

terima kasih encik suami/encik papa! i love u so muchhh! xoxo :p


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
3/13/2014 3:10 PM delete

da follow ig dia...hhee

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
3/13/2014 3:21 PM delete

Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki. heheee jaga leklok android baru tu. hihi sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
3/13/2014 3:25 PM delete

wah, best ni.. dapat hadiah suprise :-)

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
3/13/2014 4:25 PM delete

wah bestnye bila en.suami belikan hadiah macam tu kan..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
3/13/2014 6:31 PM delete

Wah bestnye jijah dpt hadiah note 2...kite leh geng nih..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/13/2014 9:18 PM delete

@Sheila Salim wajib jadi leklok ni.. mahal kot..hadiah pemberian lagi..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/13/2014 9:19 PM delete

@IntaNBerliaN nak hiburkan hati bini dia tu..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/13/2014 9:20 PM delete

@Mar Mansor rezeki jangan di tolak..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/13/2014 9:21 PM delete

@Mimi Azirah kita geng note 2.. meh la ajar jijah..hehe

Reply
avatar
3/13/2014 10:06 PM delete

Pendek kata, ig org dh ada anak biasa jd ig anak dia. Kan. 😁😁😁 samala kita hehehe

Reply
avatar
Aisya A.
AUTHOR
3/13/2014 10:36 PM delete

tu ig kak jijah atas nama je. tp gambar semua gambar budak comel tu ha.. hehehe

Reply
avatar
3/14/2014 9:40 AM delete

wahh bestnya ada smartphone baru tu..alhamdulillah.rezeki jijah..btw,dah folllow IG jijah

Reply
avatar
diana
AUTHOR
3/14/2014 5:33 PM delete

Akak dulu pun teringin..bila dah ada ,lama2 rasa biasa je..bukan best sangt pun..heheh..saja nak sebab tengok orang ada je..heheh

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
3/14/2014 11:44 PM delete

wahhh seronoknya.. dapat hadiah idaman..

follow cikna @chicna k.. :)

Reply
avatar
3/17/2014 8:20 AM delete

teringin nak tukar hanset baru,yg ada kamera cantik sebab imantizz suka tangkap gambar..bukan selfie okeh? hehehe...

imantizz kena tunggu cuti sem nie ja lah,keja dgn mak cik sebab syg nak guna duit lebihan pinjaman beli hnset..^_^

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/18/2014 11:53 AM delete

alhamdulillah.rezeki yg x dijanngka kan

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
3/19/2014 1:59 AM delete

wahhh note 2 terbaikk jijah hehee :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
4/06/2014 5:06 PM delete

Wahhhhhh.....itu dia.nak pinjam.hahaha :p

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!