Blogspot Dot Com Bertukar Ke Blogspot Dot My

8:16:00 PM 13 Comments A+ a-


Masa blogwalking baru perasan perubahan URL blog bagi blogger yang guna blogspot.com ni termasuk blog sendiri!! 

mana taknya dari blogspot.com bertukar ke blogspot.my !!





Nampaknya Google mula asingkan penggunaan blogspot mengikut negara jadi mana-mana blogger dari Malaysia tu bertukar lah ke Blogspot.my!! 

so far blogwalking ke mana-mana blog yang guna blogspot.com ni masih boleh buka link dan bila klik terus ke blogspot.my..

Agak-agak perubahan ni menjejaskan SEO blog ke tak yer?? iklan bagaimana pula nak ke tukar ke... bagi yang guna domain untunglah kan..tak jejaskan apa-apa..

tapi comel juga nurazizahyahaya.blogspot.my.. mihmihmih :p




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
BTS
AUTHOR
9/03/2015 8:21 PM delete

oh ye ke?? memang tak perasan

Reply
avatar
Mir Kay
AUTHOR
9/03/2015 8:42 PM delete

comei blog kaq jijah... da lama xsinggah..
singgah kejap je..
#SorryTertinggalKesanPlak

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
9/04/2015 8:18 AM delete

Baru perasan jugak..

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
9/04/2015 9:53 AM delete

eh.. yeke.. tak perasan pulak..huhu

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
9/04/2015 10:32 AM delete

aahla..
baca entry jijah ni baru perasan kat url sendiri..hahah.

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
9/04/2015 12:03 PM delete

yes comel kan.
aida sedar mlm td.
lain benar...
moga x jejaskan apa2 la kan :)
syg blog aida tu...

Reply
avatar
9/04/2015 1:57 PM delete

akak bukan de domain ke dulu?...

Reply
avatar
9/04/2015 6:30 PM delete

perasan gak smlm ;-) terasa malaysian haahahah

Reply
avatar
9/04/2015 7:31 PM delete

best jugak ada .my kat belakang tu instead of .com..rasanya ada effect kat SEO dan iklan kot?

Reply
avatar
GaRy™
AUTHOR
9/05/2015 12:26 AM delete

baru perasan tadi. terus search google. entri akak ni paling top. hehehe...

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/06/2015 10:46 PM delete

Tak perasan pula dah berubah... alahai.. ros ketinggalan..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/07/2015 8:30 PM delete

la ye ke. ntah la xperasan pon

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!