Pirate Coffee Port Dickson

2:00:00 PM 12 Comments A+ a-


Sana sini viralkan kesedapan Pirate Coffee ni..
terasa teringin juga nak merasainya..
lebih lebih lagi ada seseorang itu mengidam.. mihmihmih


Pirate Coffee orang kata rasanya ala Starbuck! tapi Starbuck pun haku tak pernah rasa.. wakaka :p
suami beli Pirate Coffee perisa Mocha! 



sedap juga hanya RM4 secawan.. murahh kan..




warga Port Dickson boleh dapati di 

Butik Arissa Ariana
PD Sunggala Gateaway
Port Dickson


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Izz Latif
AUTHOR
12/07/2015 2:30 PM delete

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Reply
avatar
12/07/2015 3:00 PM delete

bilaa laa agaknya pirate coffe nii datang labuan.. haha T_T

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/07/2015 4:35 PM delete

blm merasa lg
di setiawangsa pon ada juga ni

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/07/2015 4:42 PM delete

tak pernah dengar lagi nama ni..tp perasan, sekrang ni banyak betul lah coffee yg ala starbuck ni muncul..macm-macam nama, katanya semua sedap-sedap... mmm...teringin nak try..

Reply
avatar
12/07/2015 8:39 PM delete

famous kopi2 macam ni skrang kan..

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
12/08/2015 12:33 AM delete

uihh sdpnya.. dh la skrg tgh ketagih coffee2 mcm ni

Reply
avatar
12/08/2015 2:37 AM delete

Selalu jugak minum pc ni.. Jenuh nak beratur

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
12/08/2015 2:31 PM delete

sedapnyaa tengok coffee tu

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
12/10/2015 6:26 PM delete

kalu jijah nk tau 8th street coffee yg sy minum tempohari tu adalah bekas pirate coffee. dia 'berpisah' dgn PC n buat biz sendiri

Reply
avatar
12/10/2015 7:50 PM delete

@dear anies oh yeker... patutlah lebih kurang sama jer..hehe

Reply
avatar
sya mimie
AUTHOR
12/15/2015 8:31 AM delete

Alamak.. X blh nk minum mocha.. Tp msti sdap kn..

Reply
avatar
12/30/2015 6:01 PM delete

sedap! puas hati dapat minum segelas bear tapi ada yang kurang kaw

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!