Nur Zahwa Si Botak Cin

10:36:00 AM 10 Comments A+ a-


Lepas Nur Zahwa cukur jambul hari tu memang plan nak botakkan dia.. tapi nasib tak baik dia warded pula..jadi tak nak  tangguh lagi, mama terus botakkan dia pada usia 46 hari..

dah la rambut zahwa jenis lebat semua tak berani nak botakkan..last-last  ke salon la kita.. pastu bawa rambutnya pergi timbang. 3.13gm juga  tu rambutnya tauu!!



bila botak ni mama gayakan zahwa dengan  headband  comel  comel la :) 
alahaiii.... rindu pula  rambut lebat zahwa ni...sobb~~



Moga rambut zahwa cepat panjang ..boleh mama dandan dan tocangkan pula...mihmihmih



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
3/22/2016 11:26 AM delete

eheheh dah botak da diaaa =)

Reply
avatar
3/22/2016 2:54 PM delete

alalala comel nya dia. =)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
3/22/2016 3:08 PM delete

comel bah dia botak..dia warded kenapa jijah

Reply
avatar
cik mah
AUTHOR
3/22/2016 3:19 PM delete

Comel..bby walaupun botak tetap comel

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
3/23/2016 10:51 AM delete

hihi...menimbang jugak rambut c baby. mesti nak bayar dgn harga emas tu kan

Reply
avatar
3/23/2016 11:07 AM delete

comel zahwa. Sure cepat tumbuh dan lebat balik tu jijah. macam dzikri. hari ni potong, 3 hari lepas tu tumbuh dah lebat lak tu.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/23/2016 8:34 PM delete

dah botak.. seronok kan dpt tocangkan rambut ank. nmpak kemas je

nape zahwa warded jijah??

Reply
avatar
3/25/2016 4:31 PM delete

Hye comellll. Gewammmm aunty tengok awak. Hehe !

Reply
avatar
5/15/2016 10:10 AM delete

tak sabar lah tu nak mentocangkan rambut zahwa ye jijah..tunggu besar sikit :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!