Selamat Hari Lahir 29 Tahun Azizah

10:20:00 PM 5 Comments A+ a-



Pada tarikh ini 24 Mei 2017 daku sudah menjangkau ke usia 29 tahun. Alhamdulilah. 
semakin meningkat dewasa.. tq Allah masih panjangkan usia daku.. tak lama lagi dah 3 series.. OMG!!

Terima kasih korang yang sudi wish birthday daku di facebook ^___^ semoga Allah membalasnya..

Sebenarnya daku tengaah menunggu hari untuk kelahiran cahaya mata ke 3.. tapi nampak gayanya adikbaby belum sedia nak keluar dan tak nak kongsi birthday sama2 dengan mama.. huhuhu

Mungkin mengikut jejak abg n kakaknya yang overdue.. mungkin juga nak sambut ramadhan tak lama lagi..
walau apa pun semoga daku dapat bersalin normal nanti.. Amin,,,

Menangis terharu kerana dapat hadiah special dari encik suami.



Terima kasih suami.. muahhh ketat ketat :)

Doaku di hari kelahiran ini,  daku dapat bersalin normal, selamat dan keduanya sihat. moga Allah perkenankan.. Amin...



لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ

La ilaha illa anta. Subhanaka inni kuntu minaz zolimin.


Maksudnya : "Tidak ada Tuhan yang sebenarnya disembah melainkan engkau, ya Allah. Maha Suci engkau, sesungguhnya aku adalah dari orang yang membuat zalim."


"Hasbunallah Wani'mal Wakîl Alallahi Tawakaltu"

~Allah telah mencukupi segala sesuatu bagiku dan sebaik-baik yang ku serah diri kepada Allah~


Moga kita berdua dipermudahkan, anakanda mama keluar dengan sihat n selamat ye anakku sayang... 
Amin~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
MG schmidt
AUTHOR
5/24/2017 10:49 PM delete

WAAA...BESTNYAAA HPPY BELATED BDAY! :)

Reply
avatar
5/24/2017 11:32 PM delete

Happy birthday dan selamat bersalin. moga semua dipermudahkan :)

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
5/25/2017 9:15 AM delete

Selamat hari lahir...semoga dipermudahkan segala urusan. Bestnya dapat hadiah

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
5/29/2017 7:08 PM delete

Happi birthday jijah.semoga Allah permudahkah segala urusan jijah

Reply
avatar
6/17/2017 12:27 PM delete

wahhh seronoknya dapat rantai emas tu. Happy belated birthday jijah.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!