Monday, May 22, 2017

Set Berpantang: Apa Yang Terbaik??




Masa anak pertama tercari cari Set berpantang yang terbaik. puas survey macam-macam set bersalin tapi akhirnya jatuh cinta dengan Set Bersalin shaklee selepas pertama kali menggunakannya. Bila mengandung dan seterusnya bersalin anak kedua still makan set hamil dan set bersalin shaklee. alhamdulillah badan bertenaga, aktif ketika pregnant!


Shaklee ni pilihan ibu mengandung masa kini.. kat facebook ramai yang berniaga.. laku macam pisang goreng.. Ramai memilih set ini kerana semestinya Set Berpantang yang SELAMAT, SEMULAJADI dan SEMESTINYA BERKESAN dengan harga yang BERPATUTAN untuk ibu-ibu semua.


Kenapa perlu pilih SET PANTANG SHAKLEE ni?

๐Ÿ’–Tak seperti produk lain yang banyak pantang larang dan kesan sampingan.
๐Ÿ’–Tak perlu takut anak terkena jaundice atau penyakit kuning.
๐Ÿ’–Boleh dimakan hari pertama sejurus selepas bersalin.
๐Ÿ’–Bonus untuk ibu yang menyusukan anak dimana kulit anak lebih gebu dan cantik.
๐Ÿ’–Boleh merawat penyakit buasir ibu.
๐Ÿ’–Yang penting luka bersalin/pembedahan cepat baik!


Dalam pantang nak kena berjaga malam. menyusu anak setiap 2 jam jadi memerlukan badan yang kuat dan bertenaga. Kadang kadang badan kita ni luaran nampak cantik, dalaman belum tentu sihat. 

Yang paling penting, produk Shaklee ni bukan macam jamu ye, tak de effect negatif kat anak walaupun ibu menyusu, bukan dalam pantang je boleh makan. selepas pantang pun still boleh makan. 


Set Berpantang Shaklee mengandungi:-



❤ Vitalea - Mengelakkan rasa pening/mudah pitam, memulihkan tenaga dan membekalkan nutrisi yang mencukupi untuk ibu

❤ Vitamin C - Tingkatkan imunisasi badan ibu serta mempercepatkan proses penyembuhan luka.

❤ Bcomplex - Menstabilkan hormon, mengelakkan ibu dalam pantang dari stress dan sakit kepala.

❤ Ostematrix - sumber kalsium yang penting untuk mengelakkan sakit/lenguh-lenguh badan, elak cramp, bagi tidur lebih lena, elak sembelit. Salah satu milk booster jugak.

❤ ESP- Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.


TESTIMONI 



Badan bertenaga, Cergas, Elak Meroyan!


Muka tak pucat, tak nampak macam dalam pantang, luka cepat sembuh, susu banyak


luka jahitan cepat tanggal, rahim cepat kecut, susu meriah



CARA MEMBUAT PEMBELIAN 
SET BERSALIN SHAKLEE


CARA 1


Klik ke SET BERSALIN ini dan membeli terus dengan Shaklee.


Cara 2 

Jika anda berminat, sila hubungi:

Azizah
Whatssap : 013-2378013 

Anda layak menerima:
➔ Jadual cara makan
➔ Dos yang betul
⇒Konsultasi percuma


3 comments:

  1. yg penting, ibu dan bayi sm2 dpt manfaat w'pn dlm pantang...

    ReplyDelete
  2. Sy pakai Tanamera tapi tak habis pun,tak pakai kesemuanya

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!