Kandungan 3 Bulan Sudah :)

9:00:00 AM 20 Comments A+ a-


Sekarang kandungan dah 13weeks.. 
setakat ni daku hanya scan kat Klinik Kesihatan.. jadi jangan harap la dapat printed gambar scan tu kan..
tapi di sebabkan naluri ibu ni kuat.. pergi la google bentuk janin 3bulan... hehehe



baby dah ada tangan dan kaki rupanya.. patut lah masa scan minggu lepas nampak tangan baby lambai-lambai. hehee
teruja sungguh tengok.. syukur Allah beri daku peluang merasai saat-saat ini.. Alhamdulilah..

Semoga membesar dengan sihat dan sempurna yer nak..semoga Allah lindungi kamu di dalam sana dan selamat sehingga dilahirkan.. Amin..


p/s
cukup 4bulan ingat nak scan kat swasta lah.. kesian suami tak dapat tengok picture baby.. huhuhu




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
2/28/2013 9:05 AM delete

kite ni, baby dah 7 bulan baru hubby dapat tgk baby kat dlm perut sbb sblm2 tu semua scan kat KK je.. mase 7 bulan baru scan 4D kat swasta.. punyelah excited hubby time tu, haha~

Reply
avatar
::Aja::
AUTHOR
2/28/2013 9:25 AM delete

jijah..selamat masuk 2nd trimester.hehe..aja br scan masa umo baby 4 bulan.hik3...dpt la print gmbr die kat KK tp itam putih la..xnampak apa sgt...tunjuk kat husben die nmpk kepala je.hehe..teruja kan tgk baby dah lambai2..owh..cptla kick my tummy..:)

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
2/28/2013 9:29 AM delete

best kan jijah tgk baby dlm perut kita...kandungan husna lebih sebulan je dr jijah :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/28/2013 9:31 AM delete

mmg teruja bila scan tu jijah... dgr denyutan jantung tu... xtau nak ckp camne kan... :-)

*jijah, a'aa yg tu sponsored post.. hihii.. tapi nanti akan ada lg 1 entry review.. tunggu pampers sampai dulu.. ambik2 gambar budak 2 org tu pakai pampers baru leh wat entry.. eheh

Reply
avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
2/28/2013 9:37 AM delete

dh 3 bulan dh...hopefully kandungan akan terus membesar dgn sihat dan sempurna..

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
2/28/2013 9:58 AM delete

kesian en.suami. hehe ;3 takpe, nanti tgk lah jgk tu. :)

Reply
avatar
Qashmere
AUTHOR
2/28/2013 10:05 AM delete

Eh jijah dah pregnant kan? Sebab dulu selalu nampak dekat komen ni "doakan jijah pregnant"

Apa2 pon tahniah. Jaga kesihatan diri dan baby tu ye..semoga semua selamat

Reply
avatar
Kuazue Mohd
AUTHOR
2/28/2013 10:18 AM delete

wah... gumbira baca..moga keduanya beserta en abah sihat selalu yer..

Reply
avatar
2/28/2013 10:27 AM delete

xlama je lg kan..wah2.. rasa jap je dah 3 bulan tu..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
2/28/2013 11:22 AM delete

hebat sungguh kuasa ALlah kan .....
tahniah jijah jaga diri ye

Reply
avatar
nini
AUTHOR
2/28/2013 12:51 PM delete

moga akak n baby akak sihat yer...=D

Reply
avatar
nini
AUTHOR
2/28/2013 12:52 PM delete

semoga akak dan baby sihat yer

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
2/28/2013 1:44 PM delete

Semoga baby kak jijah sentiasa sihat ^_^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/28/2013 3:22 PM delete

@Nurul Husna beza 2minggu la yunk :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/28/2013 3:39 PM delete

@Qashmere tq kak :) doakan jijah yer..

Reply
avatar
3/01/2013 12:44 AM delete

wahhhh...da ada tangan & kaki...jga diri tau~nnti eca dtg melawat lagi bawa kek :P

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/01/2013 8:07 AM delete

@Eca Dwinky Asha yeyea dapat kek! nak2...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/01/2013 9:19 PM delete

alhamdulillah.take care ye

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!