Bonet Depan My Persona Elegance Kena Langgar

8:36:00 PM 15 Comments A+ a-


sedih sangat my PE kena langgar bonet depan...huhuhu
setiap kali suami belayar pasti ada je yang tak kena..
kesiann dia risau daku sorang sorang kat sini bila ada masalah camni...

actually kena langgar masa jijah takde..
maybe driver tu nak revers kereta dia terlanggar kereta jijah... huhuhu




tengok la bonet depan tu langsung tak leh tutup dah..
nak kena ketuk la nampaknya ni... kalau ketuk pasti bertompok my PE nanti tu...
buruk lah kereta jijah nanti...huuuuuuu :(

suami suruh tunggu bila dia balik belayar..
tapi jijah risau dia marah bila nampak nanti..
hari tu pon dah bising bila jijah bagitahu.. risauu pula jijah.. wuaaaa T___T

kat mane nak hantar baiki kat sabah ni... susah nak cari workshop!!




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
cha
AUTHOR
6/30/2013 4:03 AM delete

laa kesiannya takpe tunggu hubby balik la repairkan. awk tu dhla preggy tunggu dia settlekanla

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/30/2013 8:31 AM delete

alahai.
bersabar la dik.bnda dah jadi.
kena langgar kat mana?
kat area rumah atau parking kat tempat ata luar?

cer tanya eca :)

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
6/30/2013 3:07 PM delete

Kesiannya, sis ok ke?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/30/2013 3:25 PM delete

@cha huhuhu taknak meyusahkan dia sebenarnya.. takut kena marah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/30/2013 3:26 PM delete

@QasehnyaRania kena langgar masa parking kat tempat keje. balik2 tengok kete dah jadi camni..huuu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/30/2013 3:28 PM delete

@Isabel Diaz akak xde masalah.. sebab time tu akak xde.. kira ni langgar lari la..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/30/2013 4:09 PM delete

sabar la yer jijah....tunggu jela shafiq ye balik..nnt jijah bt sendiri lg la dia bising..insya Allah nnt mesti ada tmpt yg shafiq tahu nak hantar ye :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/30/2013 5:47 PM delete

@ayutharap2 camtu la yunk... risau nak balik kg ni kete pulak buat hal..huhuhu

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
6/30/2013 6:04 PM delete

teruknya orang tu... takpe2.. what goes around comes around.. sabar eh jijah

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
6/30/2013 8:05 PM delete

Org yg langgar tuh xtry cri jijah ke...yela dh langgar keta org kne la btanggungjawab kan

Reply
avatar
7/01/2013 9:17 AM delete

sapelah yg jht sgt biar tros mcm tu..hampeh punya org.

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
7/03/2013 10:28 PM delete

Alahai... sayangnya... emmm marah pun tk guna.. bukn salah kita.... huhu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/04/2013 9:07 AM delete

kesian kak jijah. tibe2 PE kesayangan jadi mangsa langgar lari. huhu

Reply
avatar
deen125zR
AUTHOR
7/05/2013 4:06 PM delete

Salam pn azizah

Bonet dpn dh repair ke? Bpe RM kene?

Sy pn bru kne jgk nie.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/05/2013 6:45 PM delete

@deen125zR tak repair pon..suami tekan2 dgn tangan je sampai dia tertutup sikit.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!