Kenal pasti Milo Tiruan

11:06:00 AM 13 Comments A+ a-


Baru-baru ada viral satu video dari fb Sukan Star TV pekerja tengah pack milo di sebuah kilang...wallahualam sama ada betul ke tak itu kilang milo sebenar..

barang fake banyak di mana-mana sekarang ni..hati-hati dalam membeli apa-apa  produk. cek dulu.. 
buka page Fb Milo share ni..

mari kenalpasti Milo yang tulen



Kalau tak minum milo, diam je lah.. kita ubah minuman yang lain..takde was-waskan.. :)




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Mrs Velentine
AUTHOR
3/16/2015 11:14 AM delete

take note lepas ni..huhu pernah terbeli yg bukan ori..done digi

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
3/16/2015 11:30 AM delete

nice sharing,jijah..akak tak terbaca pyla pasal ni.jarang buka FB..hehe..

Reply
avatar
Amsran Sanuin
AUTHOR
3/16/2015 11:33 AM delete

betul ke ni? banyak yang tiruan ni...

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
3/16/2015 11:43 AM delete

milo tiruan? harga pulak sama x ek? sbb sy dah lama bertukar ke vico sejak isu boikot memboikot nie..hihi

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
3/16/2015 2:12 PM delete

Uihh ad gak tiruan ea.

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
3/16/2015 2:27 PM delete

good info zizah

Reply
avatar
MG schmidt
AUTHOR
3/16/2015 2:27 PM delete

semua benda nk fake sekarang
xfaham betul kan =.=

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
3/16/2015 7:38 PM delete

baca kt paper..kt n9 rasanya
tp ad kawan complain dia terbeli milo tiruan kt hypermarket kt perak.
nasib kami sefamly jenis.x minum milo...

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
3/17/2015 9:31 AM delete

aduii kena hati2 lepas ni....errr...maaf la sy x boikot pun milo..huhu

Reply
avatar
3/17/2015 6:08 PM delete

hrp2 selama ni sy x minum yg tiruan ;-)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/23/2015 12:24 AM delete

alahai semuanya tiruan .apa citaaaa

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
3/23/2015 8:38 PM delete

Tahu masa kecoh kat fb.. Alahai macam -macam sekarang. Kena alert.

Reply
avatar
3/27/2015 12:52 PM delete

ganti milo dengan hot chocolate pun sedap :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!