New Laptop HP!

12:45:00 PM 12 Comments A+ a-



Yey.. mama dah ada new laptop.. 
boleh la mama berblogging dengan senang hati pasni. Hehe



tak mampu nak pakai Apple.. beli HP pun jadilah..
nak beli ASUS takde stok pula..lagipun harga sama.. rembat jelah HP ni..
sekadar dapat blogging, dengar muzik, tengok movie jadilah ^___^

sila berkhidmat lebih lama ye si blackyHP..muahhh xoxo




Posted via Blogaway

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
IQ = Iez Qis
AUTHOR
8/24/2015 1:03 PM delete

waahh, bestnye dapat laptop baru~ IQ pun nak sruh husband belikan laptop HP jugak, performance bagus katanya

Reply
avatar
8/24/2015 1:50 PM delete

: best nye jijah beli laptop baru... macam nak beli jee.. hehehe~

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
8/24/2015 2:17 PM delete

mesti bersemangatkan nak update blog sebab dah ada gadget baru :D

Reply
avatar
8/24/2015 3:08 PM delete

moga lbh berkhdmt lama =)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/24/2015 3:09 PM delete

yeay yeatu brulah lancar xtvt berblogging, kan !
semoga hp baik baik aja dgn mama jijah :)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
8/24/2015 3:43 PM delete

HP pun ok jijah, antara brand yg ok. Linda masih lg pkai lptop lama, sony vaio tetap di hati.. lame x jenguk blog jijah ni. Ada masa jom la singgah blog linda ye..tu pun da berkurun x update :)

Reply
avatar
shah
AUTHOR
8/24/2015 5:26 PM delete

wow!! tambah koleksi... selalu org kata makin lama makin malas... tak tau lah... orang kata... ekekekeke

Reply
avatar
Mrs Yatie
AUTHOR
8/25/2015 4:07 PM delete

tahniah. PG da lama tak pakai laptop since rosak hari tu :)

Reply
avatar
8/26/2015 8:10 AM delete

wahh boleh belogpecut lepas ni :)

Reply
avatar
8/26/2015 10:18 AM delete

oh hooooo patut laa dari td ada bau2 kedai ;-)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!