Takde Istilah Privasi Dalam Hidup Seorang Ibu

1:13:00 PM 17 Comments A+ a-





Begini la bila dah jadi ibu. Takde istilah privasi. Kadangkadang nak lepaskan hajat terpaksa bawa si kecik sekali.

Macam hakimi sampai sekarang mandi dengan mama. Asal mama nak mandi sorang dia dah menangis sambil ketuk pintu bilik air. Seorang ibu mana lah boleh tahan kalau anak menangis kan..

Melainkan kalau dia tidur dapat la mama mandi lelama..

So korang bagaimana??
Like if u can related!!

Posted via Blogaway

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Farhain Azmi
AUTHOR
8/17/2015 1:44 PM delete

jijah..give me five..sama kes.
anak yong, zulaikha asal nak mandi je..dia pun melalak ketuk pintu nak ikut.
Kadang-kadang bawa masuk toilet sekali

Reply
avatar
cik mah
AUTHOR
8/17/2015 1:49 PM delete

Setakat ni xde lagi bw masuk anak dlm toilet akn buat sesuatu supaya die xnangis masa ummi die mandi..

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
8/17/2015 2:07 PM delete

Salam...
Singgah petang...

Reply
avatar
Syira Lokman
AUTHOR
8/17/2015 2:24 PM delete

SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
https://www.facebook.com/syiralokman5

TERIMA KASIH :)

Reply
avatar
8/17/2015 2:30 PM delete

macam tu la kehidupan dengan anak-anak... tapi bahagia kan.. nanti depa besaq dah jadi rinduuuu dengan hingaq bingaq waktu depa kecik kan (^___^)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
8/17/2015 2:32 PM delete

ahaha..tengok gambar je,memang like la..sebab akak pun selalu gak begini.nak buat macam mana kan.dah anak ketuk-ketuk pintu tandas dari luar.bawa sekali je la.no choice.

Reply
avatar
cplud miera
AUTHOR
8/17/2015 3:08 PM delete

hehe jijah. tula nak mandi lelama pon kalau abah die ada temankan dorang. Kalau x, mandi ckup syarat jela jwbnya. huhuh

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
8/17/2015 5:18 PM delete

hahaha... betul tu... dah jadi ibu ni baru merasai apa yang mak kita rasa sepanjang jaga kitak kecik2 dulu...

Reply
avatar
8/17/2015 9:21 PM delete

itulah kan..kasih seorang ibu..bawak kemana saje :)

Reply
avatar
8/17/2015 10:21 PM delete

Cabaran tp membahagiakn

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
8/18/2015 8:18 AM delete

Dulu macam tu jugak..Tapi skrg dah train Ammar tak leh masuk toilet sama-sama.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/18/2015 4:03 PM delete

Hohoho..jap lg ayut plak jd gini..tepuk dahi jela nnt..haha

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
8/20/2015 12:19 AM delete

Totally agreed!!! Sampaikan tengah2 malam nak buang air pun blh dia bangun n nangis2 nak ikut masuk tandas sekali huhuhu

Reply
avatar
wan muliani
AUTHOR
8/20/2015 1:48 AM delete

betull tuu.. hihi

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
8/20/2015 7:20 AM delete

hahahaha...btulll..slllu bawak je sama2 dlm toilet sbb asik dok nangis klo tinggalkn dia

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/23/2015 12:36 AM delete

sama la
x dpt nak elak huhuhu
lari masuk je comfirm ada org ketuk pintu. bila x buka nangis.. sudahnya rela dalam terpaksa bawa msk skali.

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
9/03/2015 12:25 PM delete

so far tak pernah jadik gini la jijah.
tapi anak2 meraung2 depan pintu, ketuk pintu tandas sampai nak pecah, ada ler :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!