Bertukar Ke Tesco Love Baby

1:11:00 PM 10 Comments A+ a-


Daku memang pengguna tegar Drypers dari anak pertama hingga kedua ni..dari dorang newborn sehingga la hakimi 3tahun. zahwa 8bulan..

Mula-mula pakai Drypers ni ok je. budak-budak ni pakai Drypers WeeWee Dry.. kalau bajet kurang sikit belikan Drypers Classic. salah satu faktor pakai Drypers sebab nak kumpul point! bila lama lama kualiti Drypers semakin kurang, nipis dan asyik bocor. perasan lagi bila zahwa umor kurang 6bulan dia poo poo, berak cair lambat tukar mula lah bocor ikut belakang dan meleleh keluar.. jenuh sental baju seluar dia -_-"



Bila pakaikan hakimi Drypers Classic saiz XL pula cepat pula pelekat dia tanggal! tak selesa budak tu.. terkengkang jalan.. hancing kemain kalau penuh. nampak sangat nipis dan mudah mengeleber!




Disebabkan ramai review diapers brand Tesco Love Baby bagus, daku pun try & error.. Alhamdulillah kualiti bagus, tebal walaupun lambat tukar tak bocor! anak pun takde ruam apa-apa.. murah pun murah RM26.90 je..sekarang memang guna Tesco Love Baby dah.. cuma kadang-kadang bila pergi Tesco cari pampers.. dah kosong rak! habiss penangan viral!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
10/06/2016 8:55 AM delete

tp anak mber pakai tak sesuai..mybe tgk budak gak kan...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/06/2016 10:22 AM delete

dah lama tk beli diapers ...

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
10/06/2016 12:37 PM delete

kan..alif dah pakai since dia 3 bulan..sangat berbaloi

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/06/2016 12:39 PM delete

ciksu pon guna drypers utk rania. last guna drypers bln 7 ari tu
alhamdulillah rania pon dah free diapers skrg.

lps ni utk adik bby leh la try brand baru plakk ni..
nice sharing jijah
tenkiu

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/06/2016 12:43 PM delete

ciksu pon guna drypers utk rania. last guna drypers bln 7 ari tu
alhamdulillah rania pon dah free diapers skrg.

lps ni utk adik bby leh la try brand baru plakk ni..
nice sharing jijah
tenkiu

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
10/06/2016 4:27 PM delete

Diapers ni memang kalau ada budak tak tahan memang habis merah punggung.Anak-anak akak dulu pun semua pakai drypers..Anak yang nombor 2 boleh pakai drypers dengan pet pet je..yang lain tak sesuai dengan kulit.Kelebihan la kalau dapat diapers yang murah..

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
10/06/2016 6:39 PM delete

Drypers punya kualiti dh x elok yer...dah lama x beli diapers sebab dua2 anak pun dh x pakai diapers
Tapi selalu tengok kawan2 pakai brand fitti..x tau elok ke x

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/06/2016 9:39 PM delete

Anak2 akak guna Pet Pet.Drypers pangkah sbb kualiti makin teruk

Reply
avatar
10/07/2016 11:33 AM delete

bertukar mana yang lebih elok kan.

Sorry jijah lama tak singgah sini..blog jijah pun dah bertukar :)

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
10/11/2016 11:01 AM delete

cantik laa pulak pembungkus dia tu kaler ijau ;-)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!