Template Baru Lebih Mesra SEO

8:30:00 AM 16 Comments A+ a-


Sudah 6 tahun lebih berblog.. Nak nampak arah tuju blog itu sendiri.. Makanya kena ubah template lebih mesra SEO.. untuk memudahkan pencarian di google search. 

Template sebelum ni, semuanya design dari Azhafizah.Com.. Hasil kerja beliau sangat sangat mengagumkan.. tak pernah kecewakan para pelanggan! tapi kali ni terpaksa ceraikan hasil design fiza.. maka template ini daku buat sendiri berdasarkan free template google..

Ramai yang menggunakan template mesra SEO sekarang ni. Banyak pilihan template mesra SEO yang percuma. Daku pergi satu satu blog. try dan error mana yang sesuai.. memgambil masa seminggu juga la blog under construction. last last ini keputusan terakhir..



Alhamdulillah tak rugi guna template mesra SEO ini sebab banyak peningkatan. Dari Pageview puluh-puluh bulan2 lepas mula meningkat oktober ni dengan Pageview >500! Walaupun masih sedikit.. sebab jarang menulis di sebabkan kekangan kerja dan rumahtangga.. tapi inshaaAllah akan terus cari masa untuk berblog..





InshaaAllah akan terus perbaiki gaya, mutu penulisan dengan lebih baik.. supaya dapat menjadi blogger hebat.. 


Terima kasih semua yang menyokong ^____^




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
10/10/2016 8:32 AM delete

nampak lebih kemas dan matang gitu dear

Reply
avatar
10/10/2016 9:46 AM delete

wahh makin hebat la jijah..

blog yui still gitu ajee.. nak ubah tkt len lak yui ubah.hahaha

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
10/10/2016 10:32 AM delete

yeayyy dah geng.. akak pun dah tukar.. hehe

Reply
avatar
TMYBH
AUTHOR
10/10/2016 11:05 AM delete

bagus, ini sangat responsive :D

mau coba template saya..?

Reply
avatar
10/10/2016 7:54 PM delete

kemas template ne =)

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
10/11/2016 10:07 AM delete

kena ubah jg ni ;-)

Reply
avatar
10/11/2016 8:59 PM delete

itu la sis.. penulisan pun kena matang pasni..bergerak semaju ke hadapan.. inshaaAllah

Reply
avatar
10/11/2016 9:03 PM delete

jijah pun try n error yui..org xpandai koding2 ni..

Reply
avatar
10/11/2016 9:04 PM delete

tahniah sis! moga sucess dlm berblog

Reply
avatar
10/11/2016 9:05 PM delete

tq eca! buat sendiri... hentam jelahh

Reply
avatar
10/30/2016 5:20 PM delete

wow hebat , lepas nih tinggi lagi dan lagi

Reply
avatar
11/03/2016 4:07 PM delete

takpe diceraikan..faham²..hee..semoga terus berjaya jijah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!