TIga Pelan Data Terbaru Celcom

9:00:00 AM 6 Comments A+ a-


Celcom baru sahaja tawarkan pelan data terbaru untuk semua!


FIRST™ Gold (RM80/mth)\
-Internet Data 20GB!
-Unlimited Calls
-Unlimited Whatsapp & Wechat
-Unlimited Younder Music
-AnydayGB™ with only RM10/mth


FIRST™ Gold Plus (RM98/mth)
-Internet Data 40GB!
-Unlimited Calls
-Unlimited Whatsapp & Wechat
-Unlimited Younder Music
-AnydayGB™ with only RM10/mth

FIRST™ Platinum (RM150/mth)
-Internet Data 60GB!
-Unlimited Calls
-Unlimited Whatsapp & Wechat
-Unlimited Younder Music
-AnydayGB™ with only RM10/mth


Pelan terbaru Celcom First ini boleh mula didapati oleh pelanggan baru bermula 28 Oktober ini manakala pelanggan sedia ada akan menikmati peruntukan internet baru itu bermula 1 November secara automatik tanpa dikenakan sebarang caj tambahan.



Semoga celcom dapat memberi perkhidmatan dengan lebih baik.




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
ros_reeza
AUTHOR
10/30/2016 7:21 PM delete

Wahh menarik. Tapi dekat area rumah Ros, slow internet celcom. Tu yang sekarang guna Umobile :) best!

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
10/31/2016 11:31 AM delete

sy pun tkr gak aritu plan baru tp x igt apa namanya

Reply
avatar
Kwon JiYong
AUTHOR
10/31/2016 1:43 PM delete

betol ke ni? 20gb cuma harga rm80? syok betol la! slpas aku dah sign pelan ni, aku bleh watch youtube dah haha

Reply
avatar
11/03/2016 3:21 PM delete

Untunglah pengguna celcom.

Reply
avatar
Adam
AUTHOR
11/05/2016 7:28 PM delete

Nanti saya baca.
Nak keluar makan dulu.

Reply
avatar
Adam
AUTHOR
11/05/2016 7:29 PM delete

Nanti saya baca.
Nak keluar makan dulu.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!