Sunday, November 14, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Salam kalian...:)


image[3]

baru kejap daku jenguh2 di blog list daku, terlihat plak my beloved follower mengENTRY kan blog Abg Ben Ashaari edisi khas untuk blogger baru...so nak katakan daku pon yg memang baru gak la dalam bidang berBLOGGER ni. nk join berkenalan..

pergh....blog Abg Ben Ashaari tetap jadi first in ranking yang update blog.. memang rajin beliau ni… sekejap je da ade entry terbaru...cayalah bro :)

Ok, kali ni Abg Ben Ashaari nak tolong blogger-blogger baru macam daku ni untuk promote blog dan sekaligus merapatkan hubungan selain dapat kawan baru..bagus la tu kan..

Oklah kalian.... kepada kalian bloggers yang datang menyinggah disini, jangan malu-malu untuk berbalas komen dan chating gan daku selain tu pengikut setia daku ye.. Selamat datang ke blog

♥inTereStinG StoRiEs AbouT Me♥


Blog kesayangan ♥inTereStinG StoRiEs AbouT Me♥

  • nurazizahyahaya
  • 22tahun
  • nurse d hospital..jeng..jeng..jeng..
  • ade akaun FB..add la yer :)
  • peramah sesuai la jadi misi
  • sedia mendengar luahan,masalah dll la
  • baru lagi dalam bidang berblog ni
  • selamat berkenalan kalian :D

JOm sama-sama kita berkenalan di dalam BLOG :)

22 comments:

  1. blogger baru here =)
    salam perkenalan!

    ReplyDelete
  2. hai..
    slm perkenalan dear :)
    i follow u back :)

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari blog ben...

    guling2 jap kat blog ni (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  4. to azrul

    mekasih :)
    guling2 jgn tergolek ya...

    orait...daku singgah jap g...

    ReplyDelete
  5. salam ziarah n perkenalan.. wat blogger baru..
    singgah la tapak tanah saya yg gersang nnti ya n komen la en3 terkini yg myayat hati serta follow la ek.. huhuhuhu
    http://goldazone86.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. orait :)
    akan zizah singgah jap lagi...
    mekasih byk2 ya..
    slm perkenalan :D

    ReplyDelete
  7. welcome dear. keep blogging. ^_^

    ReplyDelete
  8. thanks yunk :)
    insyallah selagi terdaya..hehehe

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan from hanizeyecandy

    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dari tok esah,

    jangan segan malu nak jenguk tok,

    merungkai cinte pertama tok esah, sini

    http://taq6889.blogspot.com/2010/11/merungkai-cinta-pertama-tok-esah.html

    ReplyDelete
  11. slm kenalan dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan . hehe :)

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan dari Gerrard ^_^v

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan=)

    http://ceriterahatifatin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. hai dear :D selamat berkenalan sume...
    spe yg follow daku..
    daku follow blek k :)
    keep in touch :P

    ReplyDelete
  16. Salam kenalan daripada Pikok..:D

    ReplyDelete
  17. Selamat berkenalan. Hepi blogging. I’m following youu. =P

    ReplyDelete
  18. pikok + deefalya...
    thanks dear..i'll follow u back...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!