Dah Nama Pun Sailorman.. Belayar Lagi Lah...

9:22:00 PM 32 Comments A+ a-


Baru je selesai hantar suami kat kapal..
Hari ni encik navy belayar kembali setelah 11 hari tinggal di darat...
Masa 11 hari yang ada di manfaatkan bersama-sama..

Tapi bila saat berpisah dengan encik suami sebak pula rasa hati...
Berkali-kali kata kat dia jangan pergi... giler kan jijah... 
sebelum mengandung ok jer...ni bila mengandung makin sensitif pula bila suami belayar..huhuhu

Kali ni tak tahu pergi berapa lama.. harap tak lama lah..
Sebab cadang nak balik semenanjung sama-sama pertengahan bulan ni.. harap-harap dapat cuti.. Amin..



suami kat tempat dia belayar :D



Selamat Kau Pergi... Selamat Kembali -_-"


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

32 insan comel komen

Write insan comel komen
Nur Faie
AUTHOR
4/03/2013 9:37 PM delete

Sama - sama doakan keselamatan encik yea ^ ^

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
4/03/2013 9:39 PM delete

Amin. Semoga dpt pulang semenanjung sama-sama nanti. :D

Reply
avatar
Faridzuan
AUTHOR
4/03/2013 11:51 PM delete

Wah! Macam tahu-tahu aje saya sedang baca novel tentang suami yang kerjanya jadi pramugara dan isteri pula sedang mengandung. :3

Reply
avatar
4/04/2013 12:19 AM delete

alalala. kak jijah nih comel tau.

btw, aqk ada prnh post gambar time aqk pregnant tak? nak tgk ! msti comel :D

Reply
avatar
Nurul Nadila
AUTHOR
4/04/2013 12:21 AM delete

jijah jaga diri and baby okay :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
4/04/2013 12:25 AM delete

tabah ye jijah. baby kan ada teman. :)

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
4/04/2013 5:57 AM delete

alaa.. jangan sedih2 ye jijah.. be happy.. :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
4/04/2013 9:01 AM delete

akak, tajuk akak tu sekali pandang mcm sailormoon dah.. terkejut sy tau.. haha

Reply
avatar
4/04/2013 9:36 AM delete

keciannye..pon penah rs dirtinggalkan jugak sbb husband keje dgn TUDM...

tp jgn tacing2....nnti bb pon tacing jugak....hihihi....sabar yea...cuma yg mampu dibuat, berdoa je la ye...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
4/04/2013 9:57 AM delete

nk buat cam ne abg popeye mmg slalu kena tinggal cik olive

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
4/04/2013 10:21 AM delete

Amin.ibu preggy mmg cm tu.heee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:37 AM delete

@MarnieyZ harap2 camtu la dik :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:37 AM delete

@Faridzuan huhuhu mesti sedih citer tu kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:39 AM delete

@cik chinta harap2 cepat balik.. padahal baru pergi ni.hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:40 AM delete

@♥ hudahassan ♥ ada la yunk.. tapi perot tak nampak sgt pon..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:40 AM delete

@Nurul Nadila baik dilla.. jijah jaga baby baik2..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:41 AM delete

@Chic Na iyer.. peneman jijah ada baby tapi kalau baby dapat tendang2 mamanya kan lagi best! huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:42 AM delete

@Shizan Syafik huhuhu yelah..sobsob :(

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:42 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI moga jijah dapat cuti yui..Amin..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:43 AM delete

@aisya hehe tak lah... kang akak tersilap tulis lagi malu...ngee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:44 AM delete

@lady butterfly baiklah sis.. jijah doakan kesejahteraan suami semasa belayar..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 10:44 AM delete

@eimasedihnyaaaaaaaa.... popoyer the sailorman...huuu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 11:52 AM delete

@Cik Puan Rara itulah kak rara.. sensitif bukan main lagi..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
4/04/2013 1:34 PM delete

in shaa ALLAH :)
jijah jaga diri ye

* cantik la pic tu..burung2 berterbangan :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
4/04/2013 1:35 PM delete

sama mcam sepupu.sepupu di langkawi.. isterinya di perak..PJJ

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/04/2013 3:05 PM delete

@QasehnyaRania yup.. cantik kan.. tempat yg suami jijah belayar ni banyak burung berterbangan.. jinak sgt..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!