Baru Dapat LOG IN Akaun Nuffnang Yang Di Sekat

2:00:00 PM 7 Comments A+ a-


Lama sangat tak log in akaun nuffnang. 
sampai sekarang tak boleh buka web nuffnang guna laptop. ini pun guna handphone baru boleh masuk..
Tapi, Bila nak log in nuffnang page ni pula keluarnya.. 
Lalu, terbaca blog ciksu terus cuba ikut cara dia buat. Alhamdulillah berjaya!


Cara Log In Nuffnang yang di sekat..

1/ Buka web nuffnang untuk log in





2/ Klik ADVANCED dan klik PROCEED TO LOGIN NUFFNANG.COM (UNSAFE) seperti di gambar di bawah




pastu boleh dah log in nuffnang macam biasa.. yeyy!
terima kasih ciksu! 


dan dah boleh cashout nuffnang..hahahaha :p

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
10/28/2015 3:47 PM delete

byk dpt BE ??

Reply
avatar
ordinary wawa
AUTHOR
10/28/2015 6:12 PM delete

Saya punya acc langsung tak dapat bukak. Dia cakap error 404.

http://angellovesoldier.blogspot.my/

Reply
avatar
Athirah Zain
AUTHOR
10/29/2015 12:03 AM delete

saya pon ad problem sama kalo guna browser chrome, bukak dkt torch ok plk...

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
10/30/2015 12:43 AM delete

Memang jadi gitu.. huhu. Tapi boleh buka kan..

Reply
avatar
10/30/2015 2:40 AM delete

ohh camtu caranya..thanks share jijah.

Reply
avatar
11/02/2015 11:21 AM delete

so far belum hadapi masalah sebegini..thanks 4 sharing jijah

Reply
avatar
Sarah Fie
AUTHOR
2/19/2016 11:56 AM delete

saya nak bukak nuffnang dia cakap eror 404.. camana nak buat ya..huhu..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!