Mama, Jom Mandi...!!

10:00:00 AM 7 Comments A+ a-


Pagi semalam anak soleh bangun tidur terus ajak pergi mandi..

Hakimi: "Mama, jom mandi...!!"
Mama: "Jom!" (tapi mama duduk2 lagi)
Hakimi: Dia tarik tangan mama sambil cakap "Pegang.." Dia suruh pegang tangan dia dan tarik mama masuk bilik air
Mama: "Jap jap mama amik towel"
Hakimi: "Pegang"... pegang la tangan dia berpimpinan masuk bilik air mandi...


Kadang-kadang mama gelak seronok tengok perkembangannya! sedikit demi sedikit sel sel otak sedang berhubung..lebih lebih lagi sekarang banyak cakap! kadang kadang juga buat mama stress, pening dan buat mama jadi hulk!!

walau apa apa pun mama sayang anak soleh mama ni!! jadi abang nanti pandai2 berdikari ye sayang.. tak dapat mama nak manjakan dan layan tantrum hakimi lagi! hohohoho 
mandi pun tak boleh sama-sama dengan mama lagi tau! hahahaha :p


~ Zulhakimi zaim
2 tahun 25 hari ~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
Nieyl
AUTHOR
10/06/2015 10:15 AM delete

Alhamdulillah...
dulu masa nieyl start baca blog nie akk belum pregnant lagi...
hari ini dah 2 tahun lebih dah anak sulung akk...nak masuk anak ke-2 dah.. :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/06/2015 10:28 AM delete

kejap je besar nk jd abg dah plak nanti

Reply
avatar
Syira Lokman
AUTHOR
10/06/2015 11:55 AM delete

seronok tengok budak2 cm ni :)

Reply
avatar
10/07/2015 9:52 PM delete

pndai dah dia ye..dah nak jadi abang ni.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/07/2015 11:18 PM delete

alolo so sweet la abg long ni
manja dhn mama kan

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
10/08/2015 4:10 PM delete

alahai...
semakin besar baby ye.
nak jadi abg besar dah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!