LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

10:20:00 PM 7 Comments A+ a-


Hai readers kesayangann..




Lazada tak asing lagi di kalangan blogger! Bila nampak contest yang Lazada anjurkan.. tak salah untuk join! lebih lebih lagi contest ni khas untuk blogger saja! 

Bagi sesiapa yang kaki online shopping tu macam daku ni, Lazada ada buat Birthday Sale pada 22 Mac hingga 24 Mac 2017 ini, jadi bersiap sedia lah duit akaun dalam bank banyak2.. boleh klik klik shopping tunggu barang sampai rumah!

Jom jawab soalan-soalannya

1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm). 


2. a) What do you love about Lazada Malaysia? Apa yang anda suka tentang Lazada Malaysia?



1. Semestinya Lazada mempunyai pelbagai pilihan barangan dari baby stuff sehingga ke barangan dapur, perabot, gadget.. eh banyak lagi!

2. Bila dah buat pilihan untuk membeli, ada jenis barang yang free postage even dari oversea sekali pun! Ini yang suka.. sebab dah jimat kat situ..

3.  Lazada ni memang online shopping yang cepat proses dan penghantarannya. order dan payment hari ni, hari ni juga dia proses dan tunggu masa penghantarannya. kalau dalam negara biasanya 2 hari. kalau dari oversea paling lama pun dua minggu! memang sangat efisyen. 

4. Paling suka, semestinya barangan dari lazada murah! dan kebanyakannya ada diskaun..lagi jimat berganda ganda tu..



b) Tiga produk pilihan utama dari Lazada Malaysia (Produk Kegemaran) Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)



i) Casio Baby-G Women



Dah lama tak pakai jam tangan! Asyik beli jam murah, cepat pula habis bateri. akhirnya tak pakai pakai jam langsung. Bila ada peluang ni, teringin nak jam mahal lebih lebih lagi jam Casio Baby-G ni. Cantiknya kan..


ii) Air Cooler


Cuaca sekejap panas sekejap hujan. Harapkan kipas saja pun tak cukup lebih lebih tengah mengandung ni. tak selesa bila panas berpeluh. Mula gatal satu badan. Nak beli aircond belum ada kemampuan. Dapat air cooler sebiji camni pun dah best.


iii) Apple iPad Mini 32GB Wifi




Memang impian daku nak ada ipad sendiri..lebih lebih blogger macam kita ni, sebab senang nak bawa kemana-mana, nak update blog! tak payah pakai handphone, kecil sangat..selain blogger, as online seller, ipad ni sangat sangat penting! 


c) Apa pendapat anda supaya Lazada Malaysia dapat tingkatkan lagi perkhidmatannya? How do you think Lazada Malaysia can improve?

Lazada dah bagus perkhidmatan setakat ni. feedback pun banyak yang okay. cuma kalau boleh buat perkhidmatan Cash On Delivery. so senang customer nak beli barang, bila dah sampai ke pintu rumah baru bayar! tak perlu susah susah pergi bank in kat ATM lagi. hihihi


d) Apakah ucapan birthday anda untuk Lazada Malaysia? What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 


Happy 5th Birthday Lazada! Semoga Lazada Malaysia sentiasa memberikan perkhidmatan online shopping yang terbaik untuk semua customer, perbanyakkan diskaun, sale dan free postage! Semoga Lazada Malaysia terus menjadi online shopping nombor 1 di Malaysia dan seluruh negara! Yeahh!

Happy 5th Birthday Lazada!!


eh korang blogger, silakan join! 


1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 


Lebih ramai blogger yang join, lagi banyaklah hadiah dapat! lagi besar lah peluang untuk kita menang! Mudah-mudahan rezeki kita bersama :) semoga berjaya!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
Nona Qiyah
AUTHOR
3/19/2017 8:17 PM delete

Goodluck, nona join too !

http://nonasani.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
3/22/2017 2:04 PM delete

selamat berjaya jijah!

Reply
avatar
3/24/2017 1:07 AM delete

xsempat nak menaip entry..da tutup.ahahaha!
goodluck kak jijah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!