Hutang PTPTN tak berbayar

5:54:00 PM 0 Comments A+ a-


Selamat petang kalian....

baru-baru ni daku terima 1 note dari PTPTN...bila je dengar nama PTPTN daku da cuak...bukannya ape..hutang daku masih ada 6ribu tak berbayar!!aduh....
ni semua gara-gara selepas daku tamat SPM sementara nak menanti panggilan nurse daku study dulu di POLITEKNIK PORT DICKSON dalam bidang AKAUNTANSI..sempat jugak setahun belajar disana...jadi kerana dapat panggilan nurse ni daku terpaksa stop PTPTN emengency! tapi syg wang untuk semester3 masuk dulu sebelum sempat daku stopkan...ape boleh buat jadi 6k la hutang tu..aduyai!!

masuk nursing,daku tak tahu nak bayar camner PTPTN tu..tak sampai 1bulan surat amaran suh bayar hutang! ahhhhhh lecehnya! daku tak bayar jugak! masuk amaran ke 2 nak amik tindakan mahkamah baru la daku bayar dalam 300 tak silap...atleast bayar jugak kan...dan seterusnya mane yang mampu daku bayar jugak bulan-bulan...hahahaha

jadi sekarang PTPTN telah menghantar 1 note untuk menawarkan
TAWARAN PERTUKARAN PINJAMAN(5% dan 3%) KEPADA PEMBIAYAAN UJRAH(1%)


klik untuk tumbesaran yang sihat


disebabkan daku layak untuk pertukaran sebanyak 1% daku perlu mengemaskini kini maklumat daku dalam laman web PTPTN itu..Alhamdulilah da selesai...harap2 daku punya interest tu makin berkurangan..dan walaupun bayar skit2 tapi xde la bunga lagi banyak...huhuhu


p/s : kesian adik-adik yang memerlukan bantuan PTPTN ya...daku pulak asyik tak bayar jer....hahahaha

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!