Thursday, September 13, 2012

Tips Untuk Jumpa Seseorang Dalam Mimpi






Tips Untuk Jumpa Seseorang Dalam Mimpi...


Ambik wudhuk solat hajat 2 rakaat
Bersihkan tempat tidur
Pakai pakaian yg bersih
Duduk di tempat tidur mengadap kiblat
Selawat 7x
Istighfar 21x
Bismillahirahmaniraim 21x
Baca 4 qul habiskan dengan Al-fatihah
Baca inna anzalna 7 x 
Masa tiba kat tanazzalul malaa ikatuwarruhhh ... Niat dlm hati nak jumpa si pulan si pulan genggam tangan seolah2 memegang roh dia ... Sambung hu fihaa biiznirabbihim mingkulli amr ... Baca sampai habis ...
Tepuk bantal and tidur...



Baik untuk mereka yang merindui suami yang berjauhan
jom try ^___^



59 comments:

  1. ade jugak ye mcm ni kak.. baru tau.. =)

    ReplyDelete
  2. lEH AMALKAN NE UTK JUMPA SUAMI DLM MIMPI..KALAU BOLEH NAK JUMPA REAL2..RINDU SGT2 NE.. :(

    ReplyDelete
  3. Boleh buat neh.. thanks 4 sharing ^_^

    ReplyDelete
  4. tp skrg ni edy masuk bilik baring trus tetido.leteih sangat...

    ReplyDelete
  5. moga cik abe datang dalam mimpi... :)

    ReplyDelete
  6. jijah, jumpa dalam mimpi pun dah rasa bahagia kan.. apatah lagi jumpa depan2.. sabar yer dear.. Allah merancang yg lebih baik utk jijah..

    luv u my dear!

    ReplyDelete
  7. @Faisal Diana huhuhu kesiannya... diana pon PJJ jugak ke.. suami askar?

    ReplyDelete
  8. nak cuba juga....kot2 dlm mimpi jumpa bakal suami.hahah :P

    ReplyDelete
  9. nak cuba juga....kot2 dlm mimpi jumpa bakal suami.hahah :P

    ReplyDelete
  10. @Edy Fee hehe tak sempat nak mimpi yer..

    ReplyDelete
  11. @nur anis ubat kerinduan yg jauh di mata..hehe

    ReplyDelete
  12. @syiela moga2..tu la harapan jijah..hahaha

    ReplyDelete
  13. @MRS Rongoks tu sebab share..sharing is loving! hehe

    ReplyDelete
  14. @Zana Adieyza InsyaAllah sesungguhnya Allah maha mengetahui! luv u too sis!

    ReplyDelete
  15. @miz ruha dah tahu kan... boleh amalkan.. hahaha

    ReplyDelete
  16. nak jugaklah hehehehe.... huaaaaaaa lama dh x jumpa :(

    ReplyDelete
  17. thansk sharing jijah..jijah mesti slalu jek mimpi suami kan..hehe

    ReplyDelete
  18. @puan.mila tak yang... tak pernah mimpi suami lagi..huhuhu bukan kata tak rindu..tp mmg takde mimpi dia..huhuhu

    ReplyDelete
  19. berjaya ke yang ??

    klu nk jumpah yg dah arwah ???boleh ke

    ReplyDelete
  20. @eimahish arwah...tak pasti la tu..setahu jijah yg masih hidup n kita nak sgt jumpa dia..just sebut namanya..

    ReplyDelete
  21. @hatiku berwarna warni hahaha try jangan tak try..tak menjadik cuba lagi esok hari...hehe

    ReplyDelete
  22. terima kasih sis for the sharing.. bolehlah ena lakukan sedemikian....

    ReplyDelete
  23. thanks 4 the tips jijah.. =)

    ReplyDelete
  24. Wwahh petua bgus ni.. Bole cuba u arwah mak tok. ;)

    ReplyDelete
  25. @✿Lady Ainaa✿ boleh..insyaAllah dapat jumpa sesorang yg di rindui..

    ReplyDelete
  26. @gigiAriEma boleh..tp jangan takut dah la yer..hehe

    ReplyDelete
  27. jijah sori arini lambat pulak jenguk blog jijah. Thankz sudi berkongsi ilmu, linda teringin sgt nak jupe arwah atok dlm mimpi :(

    ReplyDelete
  28. @LiNda InsyaAllah boleh amalkan... boleh berjumpa arwah dalam mimpi :)

    ReplyDelete
  29. sedihnya baca ayat kak jijah yang last sekali tu..
    sabar ea kak..
    :)

    ReplyDelete
  30. ooh ada tips yer... serius tak pernah tahu...

    ReplyDelete
  31. tak sgka pulak ad tips ni kan .. hehe . insyaallah dah kawin nanti mee amalkan .. hihi ;p

    ReplyDelete
  32. @Zie hehe tu yg jijah share kan..hehe

    ReplyDelete
  33. @-meeSUPERGIRL- hehee tu kalau berjauhan dgn suami lah..

    ReplyDelete
  34. korang! jgn pi jumpa suami org sudah heheee :p

    nice sharing dear ..:)

    ReplyDelete
  35. wahhh...best ni. nak try dgn husband zie lah nnti. almaklum ler...weols ni long distance marriage...huhu

    ReplyDelete
  36. hmmm...PJJ juga la jijah... masa bcinta pon dok jauh2..kawen pon dok jauh2 juga.Ha'a..askar..suami jijah kat laut...suami diana kat udara...hihihi :)

    ReplyDelete
  37. @shidaR haiihh jangan la duk sebut nama suami orang pulak..naya jer..hee

    ReplyDelete
  38. @Zie Madini emm try la sis.. jijah pon long distance married..huhuhu

    ReplyDelete
  39. @Faisal Diana samalah jijah yunk.. dari bercinta sampai sekarang memang kami berjauhan..tp itu buatkan kita kuat kan kan..

    ReplyDelete
  40. itu membuatkn cinta kita semakin kuat kan..Jijah nak pindh Sabah ke nnti??lamka g ke suami dok sana?

    ReplyDelete
  41. @Faisal Diana yup..jijah dalam proses transfer ke sabah..tak tahu bila akan dapat..suami jijah duk sana dalm 4tahun kot..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!