Tuesday Blues

8:30:00 AM 23 Comments A+ a-


Alahaiii kejapnya dah seminggu cuti..
dah nak masuk keje balik pulak... -__-"
tu la cuti post raya la sangatt..


apa lagi hari ni jijah tuesday blues la...
sebab hari ni syif pagi..hohoho


eh eh suami jijah patutnya habis cuti semalam balik KK..
tapi dapat tahu dari stapnya. cutinya kena postpone sampai jumaat ni... yeyyy!!
sebab kapal dia ada kat sandakan sekarang ni...
makanya jumaat ni lah dia balik Sabah ke Sandakan..


cuti dia yang berbalance empat hari ni haruslah di luangkan masa dengan begitu berfaedah sekali..yehuuuuuuu~~


boleh tak..tak nak suami balik Sabah balik.. hehehe boleh gitu?
main-main jelah pon.:p

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

23 insan comel komen

Write insan comel komen
9/04/2012 8:35 AM delete

bestnya tmbh cuti yer

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
9/04/2012 8:37 AM delete

Selamat ari raya kak...amboi...raya sakan yea...:)

Reply
avatar
9/04/2012 8:45 AM delete

wah,beshnya hubby smbung cuti ea.

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
9/04/2012 9:00 AM delete

hehe..bestla dia dpt postpone cuti, lg lame dpt spend time dgn jijah kan...;)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
9/04/2012 9:28 AM delete

hihihi..dh2..keje2 :p xleh cuti dh. :)

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
9/04/2012 9:28 AM delete

wah happynye org tu hubby dye balik...
hehehe
sbb tu la kot tuesday blues kot....hehehe

Reply
avatar
9/04/2012 9:39 AM delete

cuti ni mmg cpt je habes.. minggu ni pun eza dah kena balik U dah.. huwahuwa..

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
9/04/2012 11:53 AM delete

waa...sonoknye dpt extra cuti...hehehe

Reply
avatar
9/04/2012 1:11 PM delete

hehe..jarang jumpa lg kuat cinta berpaut jijah..;)

nnt dh tranfer leh la slalu bersama..;)

Reply
avatar
Zie
AUTHOR
9/04/2012 1:54 PM delete

best tu bila cuti di postpont... tahniah..

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
9/04/2012 3:33 PM delete

wah, cik abang cuti lama gitu!! dating hari2 yunk.. hihihi

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
9/04/2012 3:36 PM delete

bestnya hehehhe ada masa lagi nak melepaskan rindu :)

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
9/04/2012 4:05 PM delete

hehee..seronok jiejah bsama suami hehee :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
9/04/2012 5:17 PM delete

teringat mase degree dulu paling tak suke lah balik2 dr cuti panjang ade kelas hari isnin pukul 8 pagi. rasa liat je nak pergi kelas. hehe.

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
9/04/2012 5:56 PM delete

Bestnya cuti bertambah ^_^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/04/2012 7:34 PM delete

seronokk!! ^__________^

Reply
avatar
9/04/2012 11:29 PM delete

kak jijah jgn lupa tgk wayanggg .. fveret kan bila hubby akk balikkk....? hehe .

Reply
avatar
fiQRa
AUTHOR
9/05/2012 12:00 AM delete

hihi, bahagia nya tgk akak n suami.. seronok tau mas tgk.. cuti yg berbaki, habiskn masa berdua..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/05/2012 1:30 AM delete

kalu akak pun seronok cam jijah gak.. hubby dpt cuti lg.. hehhe

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
9/05/2012 8:01 AM delete

Salam Jijah, spend la masa dengan Husband.. gi la jenjalan memana...
time ni la nak together2..sebelum dia balik Sabah... nnt rindu2an lak jijah..

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
9/05/2012 9:11 AM delete

bestnyer dpt cuti lebih yer

Reply
avatar
Bazilah (^0^)
AUTHOR
9/05/2012 2:18 PM delete

selamat hari raya jijah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/05/2012 3:55 PM delete

@-meeSUPERGIRL- dah tgk wayang dah..citer expandables la... hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!