Sunday, December 9, 2012

Selsema Oohh



Start jumaat lalu lagi hidung ni tersumbat..
tak selesa rasa bila hinguss meleleh jer.. wuuuu~~




batuk pon on n off... sungguh tak selesa...
tambah lagi dengan sakit tekak.. peritnya rasa... nasib la ada strepsils...huuuu

emm ni pasti gara-gara kurang rehat, kurang tidur, kurang cuti, kurang minum air, kurang sayur,kurang buah-buahan.. pendek kata semua makanan yang berkhasiat memang kurang lah.. muahaha :p

lebih-lebih lago suami pergi belayar balik... rabu ni baru balik.... need my hubby noww... wuaaaaaaaaa :(




46 comments:

  1. alahai siannya jijah..minum air kosong banyak2 tau jijah =)

    ReplyDelete
  2. alahai..husna paham..selsema sikit pon dah x tahan..xpaa..sabar ye kak jijah..=)

    ReplyDelete
  3. ye kan,bila cik abam tak de mmg kita tak jg makan..bila dia ada,baru makan benda sihat..get well soon jijah.

    ReplyDelete
  4. ala sian jijah..pasni amek banyak makanan berkhasiat dan make sure rehat yang betul2 rehat ye jijah.Take care.get well soon..aminn

    ReplyDelete
  5. kalau sakit mmg sangat2 memerlukan dia di sisi...

    sabar dear moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. sekarang mmg musin kan jijah.. jaga kesihatan., banyakkan minum.. hehehe, sy pun baru lepas je kena

    ReplyDelete
  7. as salam

    moga cepat sembuh..take care ea :)

    ReplyDelete
  8. saba ya kak jijah . sat g ur hubby balek ya . tak lame . 3 ari jek ag :)

    ReplyDelete
  9. @Azhafizah Md Nor Amin.. mudah2an jijah cepat sihat :)

    ReplyDelete
  10. @syiela tq doa akak :) muga2 jijah cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. @Shizan Syafik jijah rasa musim ni.. ramai org sakit..

    ReplyDelete
  12. @dEdEQ dE wIshEs baiklah dik.. akak jaga kesihatan yer :) tq syg~

    ReplyDelete
  13. jangan lupa makan ubat ye jijah. rest cukup2. get well soon. ;)

    ReplyDelete
  14. @Chic Na InsyaAllah mudah2an cepat sihat..

    ReplyDelete
  15. musim sakit a skrg..semalam tgh2 mlm hntr student g SMC Damai...nasib baik byk MA handsome2.hahah..cuci mata dibuatnya..pastu gi queen lak,ada sorg tu MA tu..handsome gila!..dia cakap pun halus jak.uwaaaaaaaaa....nak MA mcm ne.hahaha..

    #nak bf MA,kena pujuk abang ipar mnta kenalkan student2 dia.wakakakka

    ReplyDelete
  16. @Eca Dwinky Asha wahh mudah2an eca dapat bf MA pulak..sakit2 ada orang tolong jaga..hee

    ReplyDelete
  17. alahai.ciannya jijah...jgn lupa mam ubat yer

    ReplyDelete
  18. sian jijah...bwk bersabar ye

    ReplyDelete
  19. @Nurul Husna taknak makan ubat.. nak cepat baik by manual jer..hikhik

    ReplyDelete
  20. alahaiii...npe smua kurang dear...bli syur cikit2x la...bt mkn sndri..bt skali msak...tak la mkn pon tak mnentu...

    ReplyDelete
  21. @ayut susah la ayut nak singgah beli sayur/makanan mentah.. balik keje penat tidoo..

    ReplyDelete
  22. paling takut suka kalau selsema

    ReplyDelete
  23. kesian dia. get well soon dear

    ReplyDelete
  24. semoga cepat sembuh ye Jijah...

    ReplyDelete
  25. same la kak jijah.. sy skrg ni asyik bersin je memanjang.. tmbh pulak cuaca ni masih tak menentu.. makin menjadi2 lah. huhu

    ReplyDelete
  26. skrg ni selsema jijah dah ok lum?

    ReplyDelete
  27. @IntaNBerliaN selsema ok dah..batuk je on+off..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!