Bila Hakimi Dah Duduk

1:46:00 PM 18 Comments A+ a-


Alhamdulillah hakimi 7bulan ni memang banyak perkembangan beliau yang mama nampak.. hari tu dah pandai merangkak baru baru ni sudah pandai duduk pula tanpa sokongan..



Walaupon ada kata lambat tapi mama tak kisah sebab hakimi pandai duduk pon bukan bantuan apa2 alat macam bumboo o walker.. dia dengan sendiri lepas meniarap duduk slow2.. tahu2 dah tegak badannya.. 

Sekarang dah duduk tanpa sokongan.. tu kemain suka tu.. tergelak gelak.. Alhamdulillah.. perkembangan dan tumbesaran hakimi ikut perkembangan bayi.




Bila dah pandai merangkak dan duduk ni.. dah mula memanjat. Bila dirikan dia kemain suka nak bertatih.

Alahai cepatnya kamu membesar anakanda.. sayang mama pada kamu zulhakimizaim anak soleh mama ♡♡♡

Cepat berjalan yer nak.. tak sabar mama nak main kejar2 dengan hakimi.. heee




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik Puan Rara
AUTHOR
4/22/2014 8:47 AM delete

makin lama anak akan makin menyenangkan kita kan.

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
4/22/2014 8:56 AM delete

cpt jugak tue...bambamnya dia...geram..

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
4/22/2014 9:06 AM delete

wah, tahniah2..anak cousin sy pon cepat jgk perkembangannya..mikail aje slow skit..hihihi

Reply
avatar
4/22/2014 9:17 AM delete

nanti dah pandai jalan kita tak larat nak mengejarnya pulak...hheee

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
4/22/2014 9:37 AM delete

CikJijah...awal la tu blh duduk n merangkak...mu'az dlu 10 bln bru blh merangkak n duuk..tu pn duduk katak...hihihi

Reply
avatar
mOoN IzzaN
AUTHOR
4/22/2014 9:40 AM delete

bestnya..bestnya... x sabar nak tunggu aeera duduk jugak..skang dah duduk tapi x balance lagi...

Reply
avatar
4/22/2014 9:55 AM delete

Saam jijah. Comel je hakimi.seronok kn tgk anak membesar dpn mata. Mcm mna kesihtan jijah ok x?

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
4/22/2014 10:25 AM delete

sekejap je dia da 7 bulan ye...sronok tgok prkembangan ank sendiri. Moga hakimi trus membesar, sihat dan jd ank yg soleh :)

Reply
avatar
Petak Bunga
AUTHOR
4/22/2014 12:22 PM delete

sy masa kecil ma ckp, 8 bulan dah pandai berjln. cepatkan? tp sy bukn pandai dr org lain pun..bukn genius jugak..cept pun..hah.aa


luth pulk, skrg 9buln belum berjln..masih bergantung lg nk menapak..


lama x singgah sini, sibuk sikit..
peluk cium syg kt hakimi..
mesti mama azizah mask sedap ni, gebus je..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
4/22/2014 2:14 PM delete

tak lama lagi main kejar2 la ngan mama.. hihi..

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
4/22/2014 3:21 PM delete

comellll...geram. trs mbuak rasa nak baby..

Reply
avatar
4/22/2014 8:00 PM delete

kimi sebaya dgn iffah tapi iffah baru boleh meniarap..hehehe...

kimi bam2..hehehe

Reply
avatar
Ain Eddihar
AUTHOR
4/22/2014 10:36 PM delete

Assalamualaikum . Alhamdulillah . seronoknya tengok . . hee tak sabarnya nyambut sicomel dalam perut ni . tadi siang baru lepas shopping barang barang baby . tak sabar nak tunggu esok untuk basuh baju baby :D
sambil menabung nuffnang disini :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
4/23/2014 11:22 AM delete

yeay.yeay..
cepat lettew.. lps ni bjalan pulak ye hakimi :)

jijah cuti sakit sampai bila ni?

Reply
avatar
4/24/2014 5:42 PM delete

perkembangan yang bagus..kuat kimi ni cepat die belajar :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
4/27/2014 4:48 PM delete

Jap lg dh blari siapla mama....men lumba lari jela keje ye.hihihi

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/09/2014 2:09 AM delete

smnagt nye dia hehe :) comel geram aunty tgk dia..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 10:28 AM delete

Yeayyy hakimi dh duduk

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!