Luka Makin Sembuh. Alhamdulillah

2:10:00 PM 15 Comments A+ a-


Hari ni hari ke 15 dressing luka yang bernanah hari tu.. Alhamdulillah luka yang berlubang tu semakin sembuh..

Macam yang jijah cerita sebelum ni luka berlubang tu dalamnya 2inci dan panjang doktor potong 3cm tapi kini luka tu tak sampai 1cm..

Jijah ingat lagi lepas discaj dari wad kena buat dressing kat klinik kemain sakit bila nurse cuci.. dalam2 pula tu.. pastu sumbat tempat berlubang tu dengan gauze lagi.. pedih oi.. siap pegang lengan nurse tu lagi.. huhuhu 

Sekarang nurse cuci sikit2 dah.. ada satu gel untuk naikkan isi daging supaya luka cepat cantum kembali.. dah 4hari guna. Alhamdulillah nampak kesan.. memang cepat isi naik dan lubang luka semakin mengecil.

InshaaAllah harap2 hari2 dressing dengan letak gel ni luka makin tutup dengan sendirinya.. tak perlu la jahit lepas ni.. target jijah luka dah tutup hujung bulan ni.. amin amin..

Nanti jijah share gel apa jijah guna untuk tambah isi ni.. 





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
4/25/2014 8:03 AM delete

moga cepat semboh sis..amin =)

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
4/25/2014 8:45 AM delete

Semoga cepat sembuh..jijah makan gel gamat.InsyaAllah sembuh

Reply
avatar
Petak Bunga
AUTHOR
4/25/2014 8:52 AM delete

jg diri tau..

sapa nk jaga kimi kalau jijah sakit

Reply
avatar
4/25/2014 9:00 AM delete

Slm jumaat jijah. Smg cpt sembuh

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
4/25/2014 9:21 AM delete

alahai..ngeri rasa baca psl luka tu..
apatah lagi org yg merasainya kan.
semoga cpt sembuh ye..
take care

Reply
avatar
4/25/2014 10:20 AM delete

Alhamdulillah makin sembuh jijah..

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
4/25/2014 1:49 PM delete

Eeee, takut saya dibuatnya. Saya memang takut part2 luka nie.

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
4/25/2014 3:56 PM delete

cepat sembuh ye jijah.. :)

Reply
avatar
4/25/2014 4:00 PM delete

alhamdulillah..

inshaaALLAH nanti sihat sepenuhnya..

Reply
avatar
Cik Aien
AUTHOR
4/25/2014 10:54 PM delete

Cepat sembuh sygku

Reply
avatar
4/27/2014 8:24 AM delete

semoga cepat sembuh.. amin

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
4/27/2014 4:43 PM delete

Alhamdulillah. ..moga trus baik lpasni dear..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/01/2014 12:36 PM delete

seriau rasanya.
smga cepat sembuh .aamiin

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/09/2014 2:22 AM delete

alhamdulillah jiejah :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 10:40 AM delete

Adoiiiii..ngilu la akak baca entry jijah nih

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!