Susahnya Bila Takde Laptop

4:09:00 PM 16 Comments A+ a-


Bajet cuti sakit lepas post appendictomy tak lama.. jadi malas nak bawa laptop balik semenanjung..

Nastijahnyaa dah sebulan aku kat semenanjung sambung cuti sakit. Dah menyesal gila tak bawa balik laptop.

Aku rindu nak blogwalking nak jejak blog yang komen. Tapi paham jelah online guna handphone ni agak terbantut sikit nak loading. Dapat komen blog yang ada dalam bloglist. Itu pon dapat komen entry terbaru je. Alahai susahnyaaaa...

Itu pasal dapat update entry seminggu dua kali je. Iklan nuffnang ada 3 on going. Sayang betul tak update blog.. emm emmm

Maaf atas kesulitan yer korang... sayang korang yang tak putus putus komen blog jijah... sobsobsob

Maafkan daku...

Ikhlas
Cik azizah's blog


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
4/23/2014 8:51 AM delete

lapop menjadi keperluan dan bukan kehendak lagi.. hehehehe

Reply
avatar
SAMIQA ♥
AUTHOR
4/23/2014 8:58 AM delete

Mm, mmg payah tak ada laptop... susah nak buat kerja

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
4/23/2014 9:00 AM delete

Yg penting cikJijah cepat sihat....

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
4/23/2014 9:19 AM delete

blogger tanpa laptop mmg haru jadinya. pkai phone komen byk2 habis trs limit internet ayu.haha

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
4/23/2014 9:58 AM delete

memang susah..kalau pakai hp..memang x la..susah kan

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
4/23/2014 10:31 AM delete

Tak apa Jijah balik sana nanti qada apa yang tertinggal. Get wll soon sis.

Reply
avatar
nasa mulia
AUTHOR
4/23/2014 11:13 AM delete

takpe...nak bagi rehat puas2 tu...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
4/23/2014 11:21 AM delete

tak pa la jijah.ada hikmah tu lupa bwa blk laptop.maknanya jijah kena rehat sebaiknya dan tumpukan perhatian dkt hakimi.think positif k..

jaga diri

Reply
avatar
4/23/2014 12:46 PM delete

Bersabarlahye jijah. Cmtulah tasha ritu msa xda lptop mati akal dibuatnya heheheh. Pape pon kesihatan kne jaga dulu ok

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
4/23/2014 4:30 PM delete

salam. memang susah ..huhu sabara jela :)

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
4/23/2014 4:46 PM delete

Tak ada laptop memang memboringkan. Sebab tu saya g mana2 jew bawak laptop terutama balik kampung. Memang bowing giler law tak ada laptop. Law ada boleh gak layan cite korea law takde wifi. Hihi.

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
4/23/2014 10:00 PM delete

hehe..memang susah hati kan kalo xde laptop. especially kalo bercuti lama mcm jijah ni. :)

Reply
avatar
4/24/2014 5:42 PM delete

memang agak susah kalau xde, banyak benda xdpt nak buat..xpe, handphone ada sebagai penyelamat :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
4/27/2014 4:47 PM delete

Online guna phone mmg xpuaskan jijah..xckup lias nak tgk ye.hahaha

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/09/2014 2:15 AM delete

xpe jiejah nnt balik sabah BW laju2 hehee..tq jiejah sbb sudi singgah komen entri2 shida :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 10:35 AM delete

Jijah guna note 2 kan??akak bw guna chrome biase aje...mcm online kt lappy..cume tuh la kecik mcm xpuas aje kan

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!