Handbag Baru GF (Gio Fiore)

8:05:00 PM 17 Comments A+ a-


Sekarang kat OneBorneo KK tengah ada Warehouse Sale Parkson.
harga kemain lagi murah. lagi-lagi handbag! terus jadi rambang mata..
bayangkan dari harga RM300++ terus jadi RM70! geramm mak nok~~

salah satu jenama Gio Fiore! daku tak tahu jenama ni mahal ke apa tapi sebab murah daku pun beli la.. banyak design Gio Fiore yang menawan tapi ini suami yang pilihkan.. cantik kan... hihihihi




sejak jadi mak mak ni.. kena cari handbag baru yang BESAR untuk sumbat pampers, baju, botol susu anak..  senang nak bawa jalan.. malas nak angkut beg diapers anak. hihihi


p/s: kalau takde sale memang takde lah nak beli.. kohkohkoh


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Nelly
AUTHOR
6/07/2014 7:56 PM delete

Mmg musim sale ka pla skrng? Semlm lunch d wisma merdeka, bnyk kedai bt sale.

Nasib baik la 1B jauh. Mls mo drive jauh2...

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
6/08/2014 10:29 AM delete

Cantik tu jijah...murahnya, dr 300 tinggal 70...

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
6/08/2014 11:47 AM delete

samalah kita Jijah. time sale je baru beli :)

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
6/08/2014 1:41 PM delete

heheheh btol2.. semua handbag skrg besar.. nk sumbat brg2 anak..yg plg best bila tali handbag putus sbb berat sgt kihkihkih...

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
6/08/2014 11:02 PM delete

hahaha..bila dah jd mak2, bag kecik dah tak bleh guna lg..:p

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
6/09/2014 8:39 AM delete

hehe betul tu henbeg kena upgrade bagi besar

Reply
avatar
6/09/2014 6:12 PM delete

cantik hand bag ni..fiza pun tak pasti sangat bab jenama ni jijah..beli pun brand biasa² je..memang patut pun kena beli bag besar..barang kimi pun nak kena masuk dalam hand bag kan. :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/15/2014 10:06 AM delete

cntik warnanya kan.
betul sekali sumbat snang sikit.bwa dua tiga beg mau ada yg tertinggal kan.hihi

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
6/15/2014 11:46 AM delete

Btul jiejah dah ade ank mak kna ready beg besor2 hahaaa..xpe asalkn ank2 tjga kan..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/15/2014 10:06 PM delete

wah bestnya.. akak pun kalau beli bag time sale camni la.. hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/16/2014 7:13 PM delete

time sale camni la murah2.. kalau tak mmg xdenya nak beli...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/19/2014 7:50 AM delete

Lama dh x bershopping...xtau nk bli apa sbnr ye..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 10:53 AM delete

akak pun beli time sale mcm tuh

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 10:53 AM delete

akak pun beli time sale mcm tuh

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 11:08 AM delete

kalo akak pun beli time offer

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 11:52 AM delete

samala akak kalo beli msti bile de sale

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 11:52 AM delete

samala akak kalo beli msti bile de sale

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!