Nestle Talk Di Shangri-La Tanjung Aru Kota Kinabalu

6:29:00 PM 11 Comments A+ a-


Kemarin pagi-pagi hantar hakimi kat rumah pengasuh sebab nak hantar papa hakimi balik kerja labuan dan daku pun ada taklimat. seminggu je encik suami ada kat KK sebab ada kawad hari tu. seminggu pun cukup membahagiakan diri yang PJJ ni. huhu -_-"



hantar papa hakimi kat jeti jeselton KK untuk balik labuan. jumpa lagi 2 minggu lagi yer papa :)
pastu daku terus gerak pergi tanjung aru ada taklimat Nestle..




ada booth susu Lactogen 3 (1-3tahun ke atas) dan Cerelac Bijirin 1-3tahun juga. dapat la merasa sample yang dorang bagi.. sedapp!! :)

topik menarik..
1. My First Solid Food
2. Digestive Discomfort  In Early Childhood
3. Pengurusan Tingkahlaku Kanak-kanak

tajuk sangat sesuai untuk daku yang sudah bergelar mama ni.. banyak input yang menarik. tak rugi la pergi.. makanan pun sedap :) hihihi

paling best dapat free gift susu. si comel mama jadi model susu produk Nestle gitu~~



susu lactogen 3, Cerelac ni untuk 1tahun ke atas. boleh simpan untuk hakimi 1tahun nanti :) Alhamdulillah ^___^ rezeki anak soleh mama :)


p/s: hakimi tak makan cerelac. dia makan solid food mama buat. hehe



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Nelly
AUTHOR
6/09/2014 12:01 PM delete

Untungny dpt free gifts.. :)

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
6/09/2014 2:00 PM delete

Cerelac tu boleh simpan..kalau jijah travel ke mana2, cerelac senang bancuh... mcm irfan pun akan makan cerelac klu travel mana2..bila duk umah je buat bubur utk dia :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
6/09/2014 4:45 PM delete

bambam nye hakimi ... comey

Reply
avatar
6/09/2014 6:13 PM delete

Alhamdulillah rezeki kimi dapat susu tu..nanti bolehlah minum kan. :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
6/12/2014 1:56 PM delete

rezeki dapat free gift tu :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/15/2014 10:05 AM delete

byk free yg dapat..

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
6/15/2014 11:44 AM delete

Ewahh pndai dia bgmbar jiejah hehee..comel btul..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/15/2014 10:05 PM delete

g taklimat camni yg best dpt byk free/.. hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/16/2014 7:12 PM delete

suka g taklimat camni.. dapat makan sedap2..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/19/2014 7:52 AM delete

Tambah ilmu ibubapa kan..bagusla jijah..nnt blh guna kat anak..hihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!