Tabung Syiling Castrol GTX

8:30:00 AM 10 Comments A+ a-


Ku sangka kan minyak pelincir kereta rupanya tabung syiling. Dapat masa ayah beli minyak pelincir kereta. orang kata kalau dapat hadiah maknanya minyak tu original.. betul ke eh??




bila ada tabung ni memang mood menyimpan duit syiling la.. hari tu dah simpan separuh dapat juga la RM180. rezeki masuk dalam buku Tabung Haji hakimi...Alhamdulillah 

marilah kita menyimpan duit syiling..sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. ye tak?? hehehe~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
2/04/2015 9:42 AM delete

Mmg menarik ....kadang tu kedai spare part x bg kat pembeli...lain la pembeli tahu promsi boleh minta....

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
2/04/2015 12:19 PM delete

cntek tong tabung nih..
=)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/04/2015 3:32 PM delete

Dh mcm tin minyak betul ni...siap lambang castrol lg..huhu

Reply
avatar
2/04/2015 4:12 PM delete

rare betul tabungnya..fiza n husband pun suka simpan syiling..memang dah beratus baru masuk bank takpun tukar kat kedai runcit

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
2/05/2015 10:51 AM delete

comel nye tabung ni...alhamdulillah rezeki hakimi..ye jijah kadang2 x perasan pun bila masukkan duit dalam tabung..tengok2 dah banyak hehe

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
2/07/2015 10:05 AM delete

tabung minyak.. tak pernah nampak lagi ni.. menariklah JIjah...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/08/2015 11:52 PM delete

yeay.comlnya :)
pestime tgk

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/09/2015 2:49 PM delete

oo minyak pun ada ori atau x ek..

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/12/2015 11:37 AM delete

comel pulak tabung ni jijah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!