Simple Birthday Party Untuk Nur Zahwa

6:26:00 PM 8 Comments A+ a-


Alhamdulillah selesai jamuan ringkas sempena birthday Nur zahwa ke 1 tahun semalam.. Selamat Hari Lahir Nur Zahwa :)




Kejap je Anaksolehah nur zahwa dah setahun..moment2 di labour room masih terasa..hihi
sekarang dah pandai jalan.. dah banyak membebel.. bertindak ikut arahan..cuma sayang gigi je malu nak tumbuh lagi.. hihihi


Jamuan kecik kecik je mama buat untuk meraikan hari kelahiran kamu.. Dekorasi dari papa :)



Kek birthday tema Hello Kitty yang super cute khas mama tempah untuk Nur Zahwa. 




Kek birthday Red Velvet yang sangat sedap sponsor dari Mertua :) sedap sangat! ada cheese lagi.. nyumm!







mama, papa dan sepasang anak ^____^



baju raya zahwa tahun ni.. Alhamdulillah.. terima kasih yang memberi :)
mama dalam pantang tak dapat nak beli baju raya zahwa..



Doa mama buat anaksolehah Nur Zahwa,

Ya Allah tumbuhkan nur zahwa dengan sebaik2 pertumbuhan dan jadikanlah dia orang2 yang memberi petunjuk dan mendapat petunjuk.
Ya Allah selamatkanlah dia.. berilah kesihatan dan maafkan dia.. panjangkan umur dia dalam ketaatan dan keredhaanMu.. terimalah amal dia.. sesungguhnya Engkau Maha Berkuasa atas segala sesuatu dan Engkaulah yang patut mengabulkan doa. 
Amin..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
Maria Firdz
AUTHOR
2/06/2017 6:02 AM delete

Alhamdulilah... Cantik baju dia.kek pun nampak sedap..

Reply
avatar
Nour Adieb
AUTHOR
2/08/2017 2:20 PM delete

alahaiii, comelnya kek 😍

Reply
avatar
Ana Fatihah
AUTHOR
2/09/2017 7:35 AM delete

Sedap2 nyaa kek2 tu. Happy belated birthday Zahwa! ;)

Reply
avatar
Siti Isa
AUTHOR
2/12/2017 10:17 AM delete

happy belated birthday zahwa..:)

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
2/13/2017 4:29 PM delete

amboiii abg long tuuu... mcm x sabo je nk potong kek adik ya ;-)

Reply
avatar
2/21/2017 8:44 PM delete

Aaminn..kejap dah setahun dah zahwa. sihat semangat dia.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!