Cincin Silver Untuk Si Dia

8:00:00 PM 28 Comments A+ a-


Assalamualaikum..

6 days to go~~


dah lama cari cincin kahwin untuk pengantin lelaki. cincin silver menjadi pilihan hati abg navy. lelaki kan tak boleh pakai emas. so silver je lah pilihan utama. ekeke :p


asalnya kami keluar nak beli gelang je untuk daku tiba-tiba terpandang pulak cincin silver ni terus abg navy berkenan. lagipon memang daku nak belikan satu cincin silver untuk die. sebagai tanda cincin kahwin. biar dia kenang sampai bila-bila dan jaga baik-baik even harganya murah.


ada macam-macam design dan macam-macam batu cantik-cantik tapi abg navy tetap berkenan yang ni. 





batu warna merah lagi nampak berseri dan menonjol! yeaaaaahh suka pilihan abg navy. even simple tapi dia amat berpuas hati dengan cincin ni! 


lega. cincin kahwin untuk abg navy dah beli~~


untuk kahwin bagi pengantin lelaki pakai lah cincin perak (silver)..itu adalah sebaik-baiknya..
kerana itu adalah sunnah Nabi Muhammad S.A.W.



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

28 insan comel komen

Write insan comel komen
12/05/2011 4:14 PM delete

jijah kawen jgn lupa jemput k =)

Reply
avatar
12/05/2011 4:24 PM delete

cantiknyer..pandai dak zul pilih..nanti nak beli jugaklah..hehehe

Reply
avatar
12/05/2011 5:13 PM delete

wahh.. nk kawen dh.. congrats kak ! :D

Reply
avatar
cikpjaz
AUTHOR
12/05/2011 5:31 PM delete

cumil nyer...

Nanti wedding snap gambar banyak2 tau... :D

Reply
avatar
Muna rahimah
AUTHOR
12/05/2011 5:45 PM delete

Lawanyaa cincin kawen ! eh tunang . hehe

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
12/05/2011 6:04 PM delete

cantik..hee..

suka merah juga..:)

Reply
avatar
s.y.a.r.q
AUTHOR
12/05/2011 8:12 PM delete

congratz!!da nk kawen da :) bagus2 ikot sunah nabi :D

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
12/05/2011 8:23 PM delete

ololo.. sweetnya korang ni :)

Reply
avatar
12/05/2011 8:37 PM delete

nice entry babe :)

: MRS LAT :D

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/05/2011 8:39 PM delete

wow, macam penah tgk ciccin ni, batu ape tu jijah?jijah tak beli cincin?beli gelang eh..

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
12/05/2011 8:41 PM delete

jijah kat mana u beli cincin tu? i xbeli lagi nih tuk si dia..aduyai..how much ea?

Reply
avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
12/05/2011 9:22 PM delete

samalah..afzal pun pakai cincin silver je :) nice laki cenggitu kot :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/05/2011 10:05 PM delete

cantik.. kenapa tak bagi yg ni time tunang n time kawen bg lagi sekali.. hihii..

kalu trg lelaki pun dpt cincin gak..

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/05/2011 11:04 PM delete

mst meriah kalo sume geng blogger pi knduri jiejah nnt hehee ^_^

Reply
avatar
12/06/2011 12:56 AM delete

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 7:33 AM delete

@Wanie alamak lupa plak batu ape. amoi tu ada cakap. lupa..hehe jijah cincin tunang+merisik dah ade. tak nak cincin lagi bila nikah. so amik gelang :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 7:34 AM delete

@cik.mila jijah beli area port dickson tempat jijah. tanya je kedai emas. ade jual silver gak.. jijah dpt kurang rm200 :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 7:35 AM delete

@shida'R tak pe bulan 2 nanti yunk..jemput datang k :)

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
12/06/2011 8:31 AM delete

murahnye..wedd date u bila?..mila 5/2..ngah mencari cincin la ni :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
12/06/2011 9:32 AM delete

lelaki mmg suka batu merah..knapa ntah.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 1:57 PM delete

@cik.milawedding je 11.2.12 nanti yunk..cari lah..ade kat kedai2 emas :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 1:58 PM delete

@Azzah lagi menonjol kot sis..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/06/2011 3:55 PM delete

oo..leh ek silver..ooo..nanti nak beli la..ehh..lambat lgi.hahah

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/07/2011 7:26 PM delete

@MaYa MustWany silver boleh syg~~ emas,suasa tak boleh..

Reply
avatar
12/08/2011 10:45 PM delete

sy pun suka jgak cincin silver ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/08/2011 10:58 PM delete

@caliph shuriken hehe nanti suruh bakal isteri belikan yer :)

Reply
avatar
misz eyza
AUTHOR
12/09/2011 1:21 AM delete

wow...!
juling bijik mata za tengok...
syilauuuu. hehe..
kalau abg navy susah nak cakuk gelang tu, mintak tolong je tok kadi. kui kui kui

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!