BE AirAsiaX Great Xcape Metered

9:00:00 AM 9 Comments A+ a-

Assalamualaikum..


baru jijah sedar selama seminggu jijah cuti berblog sebab tunang+nikah tempoh hari. ada satu BE metered rupanya. BE AirAsiaX Great Xcape ni merupakan BE ke 16 dan ME ke 15 untuk blog jijah..


tak pe lah takde rezeki pon. lagipon selama seminggu jijah cuti memang bz dan padat sangat. tak dan nak update entry dan blogpecut. almaklumlah asben ada kat rumah. ekeke ;p





Metered Earning ke 15


majlis nikah dah selesai. tinggal majlis resepsi pulak yang memeningkan kepala. kad dah siap tempah. cume tunggu draft kad kawen tu. harap-harap semuanya baik2 je lah.


terima kasih nuffnang kerana sudi bagi BE untuk blog jijah. terima kasih jugak sebab jadi ME. hahaha lepas ni jangan segan-segan nak bagi BE lagi yer sebab majlis resepsi jijah lom settle lagi. banyak nak pakai duit lagi. muahaha ^^


tata~~~

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
12/18/2011 9:18 AM delete

mudah2an semuanya berjalan dengan lancar yer =)

jangan pening2...relax je k..

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
12/18/2011 9:25 AM delete

jaja dh x pk dh pasal ME ke BE... hoho..xsempat.hehe

berblog Lillahi ta'ala..

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
12/18/2011 12:38 PM delete

rezeki lepas kawen :)

Reply
avatar
Pamie
AUTHOR
12/18/2011 2:09 PM delete

happy dah skg ye dah ade asben..hehe..saya doakan semoga jijah bahagia sehingga ke anak cucu :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/18/2011 3:13 PM delete

shida pun skg dari 5 skg tinggal 1 jer..huhu

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
12/18/2011 7:22 PM delete

Ok la tu jijah~ saya bulan ni tak dapat BE lagi. kemudian, baru sedar tak update nuffnang lagi. padan la kan?

Reply
avatar
12/19/2011 9:29 AM delete

rezeki ni jijah..alhmdulillah..

Reply
avatar
12/19/2011 2:03 PM delete

fiza dah lame xjengah nuff..majuk..akekekeke

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/19/2011 3:06 PM delete

Alhamdulilah walaupon sedikit..rezeki dr Allah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!